lillyvuh
Hectopat
Daha fazla
Evet sorun yasadim fakat Curved ve renkleri fazla guzel + IPS'in leş glowunu kimse cekmek istemez OLED olmasa dahi en azindan monitörde siyahlar cidden siyah. 240 Hertz'i yeterli renkleri guzel hoparlör ve Smart TV ozelligini saymiyorum bile.
O konuda haklısınız ama sıkıntı çıkarsa iade ve diğer işlemlerle uğraşacak hiç pozisyonda değilim. Tabii belki diğer monitorde de sıkıntı çıkabilir orası ayrı.
Anladım o zaman 32 almak mantıklı olabilir. Şahsi fikrim Curved olmaması daha güzel geliyor bana. 27 inch de masada kullanacaksanız bence tam ideal boyut. 32 yakından bakmak için fazla büyük bence.
Ben de Curved konusunda bilgili değilim deneyimleyerek öğrenirim diye düşünüyorum. Evet düz bir masa alacağım şu anki monitörümü de 2. olarak kullanacağım.
Alınmaz veya sorunlu diyenler araştırmaktan yoksun ezberci tayfa. Evet, G3 ve G5 problemli model ama G4 ve G6 gibi modeller iyi. Bizzat kendim G3'ü kullanıyorum ve söylenen yorumlara katılıyorum.
Orası öyle hocam direkt araştırmadan yorum yapan insanlar olunca belli oluyor. Ama ben kendim de çok fazla araştırdım problem yaşayan çok fazla olmuş G6 model de bu forumda da birkaç tane arkadaş gördüm aynı şekilde. Ama genel olarak herkes iyi diyor.