MSI 27" G274QPX vs Odyssey G65b

Ben 3 ürünü de satıcısı Amazon olarak aldım. Hem İncehesap hem de MSI yetkili servisi ile ayrı ayrı görüştüm ve en az 5 adet ölü piksel ve üzeri durumlarda değişim ya da iade yapılacağını söylediler. Ben tavsiye etmem diğer satıcılardan almanızı. İmkanınız var ise Amazon'ya da Hepsiburada satıcılı ürünleri tercih edin internet alışverişi yaparken. Ya da deneyerek alabileceğiniz diğer satıcılara yönelin. Ölü piksel işi tamamen şans ve anladım ki pek şanslı bir insan değilim bu konuda :) biraz araştırma yapıp 15.000 TL bandında ya da daha aşağıda ROG STRIX modellerinden birini tercih edeceğim sanırım.

Hocam bu monitor hakkında ne düşünüyorsunuz? Aldığınız MSI modelin muadili deniliyor. Ve satıcı Gaming gen buradan pek çok ürün aldım bilgisayar ile birlikte bir sıkıntı olmadı. Gerçi monitor işi ayrı ama önerir misiniz?

Hocam bu monitor hakkında ne düşünüyorsunuz? Aldığınız MSI modelin muadili deniliyor. Ve satıcı Gaming gen buradan pek çok ürün aldım bilgisayar ile birlikte bir sıkıntı olmadı. Gerçi monitor işi ayrı ama önerir misiniz?
O ürünü de çok araştırdım MSI almadan önce ama panel konusunda sıkıntı yaşayanlar olduğu için satın almaktan vazgeçmiştim. Bir de satıcı Amazon değil farklı bir satıcı idi ben alacağım zaman. Alıp sorunsuz kullanan da aynı gün iade ya da değişim yapanlar da var. Yine söylüyorum alacağım 4. monitörde ölü piksel çıkmayacağını bilsem yine MSI alırım. Ben monitörü beğendim ölü piksel sorunu dışında ama hevesim kaçtı ve sıkıldım bu süreçten açıkçası. Ya Gaming.gen.tr ofisine giderek yine G274QPX alacağım deneyerek ya da aşağıdaki modeli inceledikten sonra yine aynı firmadan alıp geçeceğim.

Hz olarak illa ki 240 olmalı diye bir düşünceniz yoksa siz de bakabilirsiniz bu modele.

O ürünü de çok araştırdım MSI almadan önce ama panel konusunda sıkıntı yaşayanlar olduğu için satın almaktan vazgeçmiştim. Bir de satıcı Amazon değil farklı bir satıcı idi ben alacağım zaman. Alıp sorunsuz kullanan da aynı gün iade ya da değişim yapanlar da var. Yine söylüyorum alacağım 4. monitörde ölü piksel çıkmayacağını bilsem yine MSI alırım. Ben monitörü beğendim ölü piksel sorunu dışında ama hevesim kaçtı ve sıkıldım bu süreçten açıkçası. Ya Gaming.gen.tr ofisine giderek yine G274QPX alacağım deneyerek ya da aşağıdaki modeli inceledikten sonra yine aynı firmadan alıp geçeceğim.

Hz olarak illaki 240 olmalı diye bir düşünceniz yoksa siz de bakabilirsiniz bu modele.

Çok fazla Hz önemli değil ama bilgisayarım Valorant gibi oyunlarda 300 FPS'in üstünü veriyor o yüzden o paraları vermişken 240 olsun istiyorum. Ben de araştırdım benim attığım ASUS modeline dediğiniz gibi çok memnun kalan da var. Şans işi tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı