lillyvuh
Hectopat
Daha fazla
Ben 3 ürünü de satıcısı Amazon olarak aldım. Hem İncehesap hem de MSI yetkili servisi ile ayrı ayrı görüştüm ve en az 5 adet ölü piksel ve üzeri durumlarda değişim ya da iade yapılacağını söylediler. Ben tavsiye etmem diğer satıcılardan almanızı. İmkanınız var ise Amazon'ya da Hepsiburada satıcılı ürünleri tercih edin internet alışverişi yaparken. Ya da deneyerek alabileceğiniz diğer satıcılara yönelin. Ölü piksel işi tamamen şans ve anladım ki pek şanslı bir insan değilim bu konudabiraz araştırma yapıp 15.000 TL bandında ya da daha aşağıda ROG STRIX modellerinden birini tercih edeceğim sanırım.

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™

Hocam bu monitor hakkında ne düşünüyorsunuz? Aldığınız MSI modelin muadili deniliyor. Ve satıcı Gaming gen buradan pek çok ürün aldım bilgisayar ile birlikte bir sıkıntı olmadı. Gerçi monitor işi ayrı ama önerir misiniz?