MSI 27" Optix MAG274R2 nasıldır?

Böyle dense de genel bir renk doğruluğu için etkisi az olsa da yüksek kontrast size katkı sağlar, burada VA panelin eksisi değil artısı olur.
Renk olarak fark olmayacaktır.

24GN6xx tepkime olarak gerçekten çok iyi olduğundan geride kalıyor, ghosting gibi bir sorunu yok.
Kusura bakmayın son cümleyi anlayamadım.
Dell tepkime süresi olarak LG'nin gerisinde kalıyor. Ghosting sorunu hangisinde yok onu anlamadım.

Kusura bakmayın son cümleyi anlayamadım.
Dell tepkime süresi olarak LG'nin gerisinde kalıyor. Ghosting sorunu hangisinde yok onu anlamadım.
10 üzerinden değerlendirilse LG 9-10 arası, Dell 8.5-9 arası alır. Dell seviyesi az, insane evladını rahatsız etmeyecek ghosting'e sahip, yani ikisinde de yok ama LG daha iyi.

10 üzerinden değerlendirilse LG 9-10 arası, Dell 8.5-9 arası alır. Dell seviyesi az, insane evladını rahatsız etmeyecek ghosting'e sahip, yani ikisinde de yok ama LG daha iyi.
Çok teşekkür ederim. LG'nin fiyatını bir süre takip edeceğim. Dell'in fiyatı çok iyi ama kavisli olmasaymış daha iyimiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı