MSI 2A9CH RAM Uyumu

Ceyad Soyak

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2015
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben ram almak istiyorum. Fakat şuan bende takılı 3 GB Ram var, 4 GB 1333 MHz'lik bi RAM daha alacağım. Aldığımda eski RAM'leri çıkarmam gerekir mi?


Anakartım: MSI 2A9Ch 1.0
İşlemcim: İntel(R) Core(TM) i3 550 @ 3.20 GHz
Ekran Kartım: AMD Radeon HD 5450 2 GB
Ram: 3 GB
 
Çift kanal kullanacaksanız(adı üstünde) 2 tane takabilirsiniz. Yani piyasada 3GB RAM olmadığı için senin bilgisayarına 2+1 takmışlardır, onun için birini çıkartman gerekecek. (y)
 
Yine adı üstünde soğutuculu, aradaki tek fark bu. Ben overclock gibi işlemler yapmadığım için hangisi fiyat/performans ürünü ise onu tercih ederdim. Eğer overclock yapmayı düşünüyorsanız soğutuculu RAM almanız şart bence. (y)

Tekrar teşekkür ederim, bide ValueRam ne demek onu da merak ettim :p

@Silinen üye RAM aldım, fakat takıyorum ekran gelmiyor. MHz uyuyor, DDR uyuyor, ne sıkıntım olabilir. Diğerlerini çıkartıyorum tek bunu takıyorum gene gelmiyor görüntü. Eskilerini takınca düzeliyor. Yardım eder misin?
 
@Silinen üye ben aliakyol31, haklarım kısıtlandığı için yedek hesap açtım. Technopat yöneticisi, kusura bakma ama cevapsız bırakamazdım ve acil bi durum, lütfen affola.

@Silinen üye bugüne kadar tek bir BIOS güncellemesi bile yapmadım. Cpu-z'ye göre BIOS sürümüm; American Megatrends, Version: 5.15 06/25/2010 yazıyor.
Eski belleklerimin özelliklerine nasıl bakabilirim?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı