MSI 970A-G43 970 ve FX 6300 Uyumu

Tharmasisian

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel CS:GO Oyuncusu
Arkadaşlar bugün başlıkta belirttiğim anakarttan satın aldım uyumlu olduğu işlemcilere baktığımda FX serisi yazıyordu fakat AM3 işlemcileri destekliyordu . FX serisi AM3+ istiyor uyumlu mudur değilse iade edeceğim şimdiden teşekkürler :) .

@Tharmasisian Eğer fiziksel bir hasar vermemişsen PSU'da eksik pin olmaz. Dert etme tak. :)
Hocam ürün sıfır yeni aldım ama 1 pin 1 kablo eksik geldi aslında kayıp olan kablo başka bir pinde , tek pinde 2 kablo var bunu araştırdığımda yeni nesil PSU'larda bunun normal olduğu ve çalıştırdığını söylüyorlar şu anki anakartım foxconn g41mxe bayağı eski bir anakart antika olarak geçiyor bu anakarta taktığımda ledlî mouse yanıyor fakat sistem başlamıyordu anakart çok sorunlu diye değiştiriyorum işte bu yenisiyle . Ram de takamıyordum sizce açılmama sorunu anakarttamıydı yoksa PSU'damı ? Teşekkürler :)

Hocam ürün sıfır yeni aldım ama 1 pin 1 kablo eksik geldi aslında kayıp olan kablo başka bir pinde , tek pinde 2 kablo var bunu araştırdığımda yeni nesil PSU'larda bunun normal olduğu ve çalıştırdığını söylüyorlar şu anki anakartım foxconn g41mxe bayağı eski bir anakart antika olarak geçiyor bu anakarta taktığımda ledlî mouse yanıyor fakat sistem başlamıyordu anakart çok sorunlu diye değiştiriyorum işte bu yenisiyle . Ram de takamıyordum sizce açılmama sorunu anakarttamıydı yoksa PSU'damı ? Teşekkürler :)

Hocam orada mısınız :D ?

Bağlantıları doğru yaptığınıza emin misiniz? GPU güç kablosunu taktınız mı?
GPU ek bir güç istemiyor hocam sadece anakart bağlantısı fakat şöyle bir yanlış yapmışım sanırım PCI-E kablosuyla anakarta bağlanan kabloları ters takmışım yani anakarta PCI-E kablosunu takmışım bu yüzden açılmamış olabilir midir ?

GPU ek bir güç istemiyor hocam sadece anakart bağlantısı fakat şöyle bir yanlış yapmışım sanırım PCI-E kablosuyla anakarta bağlanan kabloları ters takmışım yani anakarta PCI-E kablosunu takmışım bu yüzden açılmamış olabilir midir ?
Evet. Bu yüzden sistemi zarar görenler bile var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı