MSI A320M-A Pro BIOS'unun güncel sürümü nedir?

Luxier

Hectopat
MSI A320M-A Pro anakartım mevcut. Ryzen 5 3400G ile kullanıyorum ancak Ryzen 5 5600'e yükselteceğim. İnternette BIOS güncellemesi yapıldıktan sonra uyumlu olduğunu öğrendim. BIOS'u güncelleme çalıştım A320M-A PRO | Motherboard | MSI Global buradan en son çıkan BIOS sürümünü indirdim (e7C51ams. 180) flash diskimi FAT32 olarak biçimlendirip dosyayı attım. Adımları uyguladım ancak dosyayı görmedi. Sonrasında kendi BIOS sürümümü kontrol edeyim dedim kendi BIOS sürümüm ise e7C52ams.260. benim anlamadığım kısım benimki şu an daha mı güncel? BIOS sayfasından baktığım zamanda BIOS Build date 2020 olarak gözüküyordu ama.

Mevcut sürümünün çıkış tarihi 18 haziran 2020. Anakartının sitesinde görünmüyor, sonradan kaldırılmış olabilir. Ama zamanında bununla ilgili açılan konular var. Eski sürüm yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki şekilde güncellemeyi deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1703543631010.png

Videodaki gibi yapmayı denedim olmadı hocam, flash belleği görüyor ancak dosya yerine Volume System tarzı bir şey yazıyordu bios güncelleme dosyasını görmüyor yani.Dosya uzantısından kaynaklı olabilir mi?

Hocam konuyu silebilir miyiz, tamamen benim hatamdan dolayı sorun yaşıyormuşum.

Anakartım MSI A-320M-A Pro Max’miş. Şuan BIOS güncellemesi yapılıyor. Rahatsızlık için özür dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı