MSI A320M PRO-VD/S ve Ryzen 5 2600 Sistem Açılmıyor

alprntnks

Kilopat
Arkadaşlar n11'den bilgisiyar parçaları aldım, topladım. Aldığım parçalar:

MSI A320M PRO-VD/S AM4 DDR4 DVI VGA 3200(OC) USB3.1
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 6C/12T 65W 19MB
ASUS STRIX-RX580-O8G-GAMING OC 256Bit GDDR5 EKRAN KARTI
HI-LEVEL DDR4 16gb 2400mhz Value HLV-PC19200D4/16G PC Ram 288pin
Kingston A400 SSDNow 120GB 500MB-320MB/s Sata3 2.5" SSD
Dark R30 500W 600W 700W 4xTürbin RGB Fanlı Cam Panel Oyuncu Kasa

Kasayı topladık ama fişleri takıp çalıştırdığımızda ekrana bir görüntü gelmiyor. İlk önce monitörde HDMI girişi olmadığı için televizyonda denedim HDMI girişi ile fakat hiçbir görüntü alamadık. Fanlar dönüyor, ışıklar falan hepsi tamam fakat görüntü yok. İlk açılışta televizyondan açtığımız için gelmiyordur diye düşündük. Monitörde deneyelim dedik. Monitöre HDMI to VGA dönüştürücü ile denedik ama tekrar aynı şey, hiçbir şey gelmiyor.

Araştırdığım kadarıyla BIOS güncellenmesi gerekiyormuş sanırsam. Ama güncelleme yapamıyorum çünkü BIOS ekranı bile gelmiyor. Sinyal yok yazıyor. Şu anlık sadece RAM'i çıkartıp başka bir PC'de denedim, çalışıyor bir sıkıntı çıkarmadı. Ekran kartı ve işlemcinin fanları dönüyor ama çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? Sıkıntı BIOS mu onu da bilmiyorum. Okuduğum makalelerde BIOS güncellenmesi gerektiği söyleniyor. Ekranı açmadan nasıl güncelleyebilirim BIOS'u bilmiyorum. Öyle bir şey mümkün mü? Bugün pazar teknik servisler kapalı, güncelletemedim. Vatan Bilgisayar'a gittiğimde parçaları bizden almadığınız için bir şey yapamayız dediler. Ben evde nasıl güncelleyebilirim? Kablolamalarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum birçok kez kontrol ettim. Hepsi kitapçıklarda yazanlarla uyumlu gözüküyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd ryzen 3 1200 islemcim var bende de a320m pro vd/s anakart var bende pc yeni topladım hiç bir şekilde ekrana görüntü alamıyorum benim de bios attirmam gerklimi kimi insan bios guncellemesi gerekli demiş?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı