Ryzen 5 2600 İşlemci ve MSI A320M-A Pro Max PC Açılmıyor

BIOS güncellemesi yapılmadı mı? Ryzen işlemcileri A320 - B350 anakartlarda kullanmak için BIOS güncellemesi şart. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra durumu bildiriniz lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemişler ama hiçbir görüntü alınamamış. Acaba bios güncellemesi gerekli olur mu bu anakartta? Bilgisayarcı ille de ramler uyumsuz diyormuş, bana da tuhaf geldi bu durum.
RAM'ler uyumlu bilgisayarcı yalan dolan işler yapıyor, RAM'in birisini çıkartsın. Mümkünse Display Port kullansın, Ayrıca o bilgisayarcı'ya bir daha gitmesin.

Dosya Ekleri

• b7c70a62-5cdb-42f9-9bd4-f77d2826c86b.jpg
    b7c70a62-5cdb-42f9-9bd4-f77d2826c86b.jpg
    245,8 KB · Görüntüleme: 138
Bu resmi attı arkadaş
Ram olarak da 2 tane bundan almıştı
Aynı ram'i Gigabayt B450m S2H, ryzen 5 2600 ile sıkıntısız 3000MHz de kullanıyorum. Ramden kaynaklı bir sıkıntı olacağını ilk aşamada zannetmiyorum fakat madem 2 adet almış her birini farklı slotlara takar deneyebilir.

Aynı ram'i Gigabayt B450m S2H, ryzen 5 2600 ile sıkıntısız 3000MHz de kullanıyorum. Ramden kaynaklı bir sıkıntı olacağını ilk zannetmiyorum fakat madem 2 adet almış her birini farklı slotlara takar deneyebilir.
Denemişler ancak anakartın sitesinde uyumlu ramlere baktığımda corsair 2666 mhz gösteriyor en fazla ve bu ram yok acaba modeli desteklemediği için olabilir mi?

Son düzenleme:
Anakartın listesindekiler genellikle denenmişler ramlerdir, illa o listedekileri almak zorunda değil BIOS güncellemesi yaptınız mı? Anakart kutusundaki uyumluluk ile ready yani hazır olayı birbirinden farklı o yüzden BIOS güncellemesini aldığınız yere sorun yapmışlar mı yapmamışlarsa verin orası yapsın.

Mesela : A320M-E BIOS Güncellemesi Gerekli mi? - Technopat Sosyal
2) A320M Anakarta BIOS Güncellemesi Yapmak - Technopat Sosyal

Google da yazabilirsin.
Anakart MAX olduğu için direk 3. nesil uyumlu geliyor.
Denemişler ancak anakartın sitesinde uyumlu ramlere baktığımda corsair 2666 mhz gösteriyor en fazla ve bu ram yok acaba modeli desteklemediği için olabilir mi?
Bence sorun başka bir yerde. Aynı RAM bende de var. 2600 ile sorunsuz kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı