Badrar
Hectopat
- RAM
- 32GB
- SSD veya HDD modeli
- Crucial 1TB SSD
- Ekran kartı
- MSI Ventus 2x GeForce RTX 3060 12GB OC
- Anakart
- MSI A520M-A PRO
- İşlemci
- AMD RYZEN 5 5500 AM4 19MB 4.2 Ghz
Merhaba dostlar. Benim bir sorum olacaktı. Ben PC temizliği sonrası anakartın 1.fotoğrafta, gözüken yerde yüksek ihtimal kısa devre olan bir ağ bağlantısı algılanmaması sorunj yaşadım. Daha sonra format atarak tekrar denemiştim ve işe yaramamıştı. Ama bu sefer tüm kurulumların yanına BIOS Update de yapayım dedim. BIOS Update yaparken kendi markanın videosundan gördüğümü aynı şekilde uyguladım. Fakat bu sefer de kurulum bittikten sonra ekran siyah olarak kaldı ve tepki vermedi. Araştırmalar sonucunda düzeltme metodlarını (BIOS pili çıkar-tak / jtab1 tornavida ucu ile bekle) uyguladım ama yine fayda etmedi. En sonunda 2 seçenek kaldı. Ez LED de sadece CPU ışığı yanıyordu. Tabii ben bundan sonra ekstradan RAM'leri 2X->1X denedim + işlemciyi çıkar-tak yaptım yine fayda etmedi. Bunu anlatmanın sebebi konuya olabildiğince hakim olmanızı istemem. Bu durumda tek seçenek olan yetkili servise gönderdim. Fakat bu islemlerden sonra var olan lan girişi kisa devre tamiri ve BIOS'u tekrardan yazma olabilir mi bilemiyorum. Garanti kapsamında mı onu da bilmiyorum. Sizce garanti ile bakarlar mı yoksa garantiyi kullanıcı hatası olarak geri mi döndürürler?
1-)
1-)