MSI A55M-E33 ve AMD A10 7850K APu sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistem bütün oyunları açar ayrıca gayet hızlı fakat pencereler arası falan filan diyorsanız SSD almanızda fayda var.
Pencerelerde filanda sıkıntı olmaz. W8 kullanırsa işletim sistemini çok daha iyi olur zaten. Tatmin eder.

SSD HDD'ten çok daha hızlı çalışır ve PC açılışında dosya aktarımında oyunlarda LOADİNG gibi beklemelerde çok daha hızlı çalışır.

Son sorum kızmaayin. Simdi nette dolasirken hizli olmasi icin sdd taksam iyi olur mu? Bir de win8 i ucretsiz olarak yukleme yapabilir miyim?

SSD bir depolama birimidir. HDD gibi. Sabit disk verilere 10 milisaniye erişirken SSD’de bu değer 0.1 milisaniye. Yani söz konusu veri erişim hızı olduğunda SSD 100 kat daha hızlı.

- - - Güncellendi - - -

Ücretsiz Windows8 yüklenmez. Satın almanız gerek. SSD taksan tabiki iyi olur. SSD sadece internette dolaşırken hızlandırmayı sağlamaz, veri aktarımı, oyunlarda loading süreleri vs... Kızmayız tabiki sen istediğin kadar soru sorablirsin. İşimiz soruları yanıtlamak ve sizlere yardım edebilmek.

Arkadasda 8.1 var. Diyor ki 30 gun deneme suresi var. O sure bitince yeniden kuracakmisiz oyle mi?

KMSPico ile etkinleştirme yapabilirsiniz.

KMSPico ile etkinleştirme yapabilirsiniz.

Geçen gün ben de KMSPico ile etkinleştirme yapabilirsiniz diyen biri gördüm. Diğerleri korsan bilgi yasak diyordu KMSPico ile etkinleştirme yapabilirsiniz demek ban sebebi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı