MSI Afterburner açıldığı zaman değerleri göstermiyor

Lvbel

Picopat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
141
Arkadaşlar indirdim kurdum ama böyle oluyor açtığım zaman izleme kısmından videolar izleyerek ayarlar yaptım ama hala boyle 0 olarak gosterıyor. AIDA64'ten ise harici uygulamaları açtım ama etki etmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum iyi sosyaller!

1634923264989.png
 

Caner2383

Centipat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
323
Çözümler
1
Arkadaşlar indirdim kurdum ama böyle oluyor açtığım zaman izleme kısmından videolar izleyerek ayarlar yaptım ama hala boyle 0 olarak gosterıyor. AIDA64'ten ise harici uygulamaları açtım ama etki etmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum iyi sosyaller!

Eki Görüntüle 1195641

Intel'e destek yok.
Arkadaşlar indirdim kurdum ama böyle oluyor açtığım zaman izleme kısmından videolar izleyerek ayarlar yaptım ama hala boyle 0 olarak gosterıyor. AIDA64'ten ise harici uygulamaları açtım ama etki etmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum iyi sosyaller!

Eki Görüntüle 1195641

Eskiden Intel HD 3000 kullanıyordum onda da öyleydi Intel HD 4000 de kullandım onda da öyleydi.
 

Horza Forizon 6

Picopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
872
Çözümler
1
Arkadaşlar indirdim kurdum ama böyle oluyor açtığım zaman izleme kısmından videolar izleyerek ayarlar yaptım ama hala boyle 0 olarak gosterıyor. AIDA64'ten ise harici uygulamaları açtım ama etki etmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum iyi sosyaller!

Eki Görüntüle 1195641

Harici ekran kartı olmadan olmaz ama AMD APU'larda oluyor diye biliyorum.
 

Caner2383

Centipat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
323
Çözümler
1

Horza Forizon 6

Picopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
872
Çözümler
1
Yukarı