Çözüldü MSI Afterburner bazen GPU kullanımını göstermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
MSI Afterburner bazen normal çalışıp GPU kullanımı ve sıcaklığını gösterirken bazen göstermiyor. Driver vs kontrol ettim güncelleme yok. Daha öncedende başıma geldi kendi kendine bazen göstermeyip sonraki gün oyuna girdiğimde gösteriyor.
82359C0A-5951-45EE-A890-8F14464A2C81.jpeg

Çözüm
Ben bu sorunu oyuna girdikten sonra MSI Afterburner'i çalıştırarak çözdüm. Oyuna girmeden MSI Afterburner'i çalıştırınca GPU sıcaklığı gözükmüyor. Oyuna girdikten sonra Alt+Tab yaptıktan sonra MSI Afterburner'i çalıştırın. Belki bu bilgi sizin sorununuzu çözer.
Ben bu sorunu oyuna girdikten sonra MSI Afterburner'i çalıştırarak çözdüm. Oyuna girmeden MSI Afterburner'i çalıştırınca GPU sıcaklığı gözükmüyor. Oyuna girdikten sonra Alt+Tab yaptıktan sonra MSI Afterburner'i çalıştırın. Belki bu bilgi sizin sorununuzu çözer.

Çözüm
Far Cry4 oyunu açınca Alt+Tab veya Windows tuşuna basınca işlemiyor normalde ama CTRL+alt+delete yapıp Görev Yöneticisi'ni açıp MSI Afterburner kapattım oyun pencereli moda gectigi icin Windows tuşuyla Afterburner'i yeniden açıp oyunu tam ekran moduna aldım yeniden. Sorunum çözüldü teşekkür ederim 🙂
97C33EE5-E605-438D-B1B9-1FACDF14DF60.jpeg

Far Cry4 oyunu açınca Alt+Tab veya Windows tuşuna basınca işlemiyor normalde ama CTRL+alt+delete yapıp Görev Yöneticisi'ni açıp MSI Afterburner kapattım oyun pencereli moda gectigi icin Windows tuşuyla Afterburner'i yeniden açıp oyunu tam ekran moduna aldım yeniden. Sorunum çözüldü teşekkür ederim 🙂Eki Görüntüle 1444722
Rica ederim, iyi eğlenceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı