MSI Afterburner ile OC yapmak

Makaleler
5
Merhaba. Az önce RTX 3060 Ti kartıma MSI OC scanner ile OC yaptım. Bunun herhangi bir zararı olur mu? Olmayacaksa nasıl kaydedebilirim?
Not: Ekran kartım 3 fanlı soğutmaya ve GDDR6X belleklere sahip. Normal 3060 Ti'lardan standart olarak %10-15 daha hızlı.

Adsız.png

Tik tuşu ile kaydedebiliyorsunuz
Sıcaklığın çok olmadığından eminsiniz değil mi?
Bir de MSI Afterburner ise sistem açıldığında arka planda çalışması gerek diye biliyorum

Merhaba. Az önce RTX 3060 Ti kartıma MSI OC scanner ile OC yaptım. Bunun herhangi bir zararı olur mu? Olmayacaksa nasıl kaydedebilirim?
Not: Ekran kartım 3 fanlı soğutmaya ve GDDR6X belleklere sahip. Normal 3060 Ti'lardan standart olarak %10-15 daha hızlı.

Eki Görüntüle 1652120
Uzman biriyle yapmak daha mantıklı performans arttıracağım diye elimizdeki maldan olmayalım.Eğer rastgele bir şey yapmadıysanız bir şey olmaz.

Tik tuşu ile kaydedebiliyorsunuz
Sıcaklığın çok olmadığından eminsiniz değil mi?
Bir de MSI Afterburner ise sistem açıldığında arka planda çalışması gerek diye biliyorum
Ben %99 gördüm ve tekrar scan a bastım baştan yapmaya başladı. Bunu nasıl durdurabilirim?

Uzman biriyle yapmak daha mantıklı performans arttıracağım diye elimizdeki maldan olmayalım.Eğer rastgele bir şey yapmadıysanız bir şey olmaz.
Ben hiçbir şey yapmadım her şeyi program yaptı otomatik.

Hocam abartmadan yaparsanız bir sorun olmaz. Değerleri az biraz yükseltin sonra oyuna girin GPU ve CPU sıcaklığına bakın. 70-80 Derece arasındaysa sorun olmaz. Daha yüksekse yaptığınız OC'yi geri alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı