MSI Afterburner kullanmak zararlı mıdır?

doblocueniste

Centipat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyunlarda FPS, ekran kartı, işlemci kullanımı, sıcaklığı vs. detayları görmek istiyorum. Bunun için araştırdığımda MSI Afterburner'ı gördüm indirsem bir sıkıntı çıkarır mı? Overclockta yapıyormuş bu program o işlere girmek istemediğimden soruyorum ya da önerebileceğiniz başka bir program olur mu? Teşekkür ederim şimdiden.
 
Overclock yapmanız gereken bir konu olmadığı için sadece kullanım değerleri ve FPS görme gibi işlerde kullanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok güzel program.
Buradan inceleyebilirsin.
 
Hocam oradaki "Core Clock" ve "Memory Clock" kısmını bilmeden değiştirmediğiniz sürece zararlı olmaz.
 
Programı açınca göreceğiniz ayarlamaları bilmiyorsanız ellemeyin. Onun dışında sıcaklık, kullanım yüzdesi gibi değerleri incelemekten bir zarar gelmez tabii.
 
Overclock menülerine girmezsiniz problem olmaz, zararlı değildir.

Anladım hocam teşekkürler cevabınız için sadece oyundaki verilerime bakmak için kullanmak istiyorum.
Sen istersen overclock yapabilirisin. Sisteme bir zarar gelmez merak etme.

Kendisi otomatik değil o zaman değil mi hocam kendimiz seçmemiz gerekiyor.
Overclock'u bilmiyorsanız yapmayın. Afterburner sistem kaynaklarını gösterme konusunda güzel bir program.

Yok hocam anlamam o işlerden sadece oyunda FPS ısınma vs. değerlerini görmek istiyorum. Pek anlamadığımdan kendisi yapar mı diye tereddüt ettim sadece. Bilgisayarda GeForce Experience var ondaki FPS kullanım menüsü kullanışlı hiç değil.
Overclock yapmanız gereken bir konu olmadığı için sadece kullanım değerleri ve FPS görme gibi işlerde kullanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok güzel program.
Buradan inceleyebilirsin.

Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Oyunlarda değerleri görmek için oyunu açmadan önce programı açmamız gerekiyor değil mi arka planda çalışması gerekiyor.
Hocam oradaki "Core clock" ve "Memory clock" kısmını bilmeden değiştirmediğiniz sürece zararlı olmaz.

Hocam oraları artık karıştırmayacağım. Bu program dışında önerdiğiniz başka program var mı yoksa en iyisi MSI Afterburner mı hocam.
Programı açınca göreceğiniz ayarlamaları bilmiyorsanız ellemeyin. Onun dışında sıcaklık, kullanım yüzdesi gibi değerleri incelemekten bir zarar gelmez

Hocam sadece oyunlarda değerleri görmek istiyorum. Ya da bu amaçla ilgili başka tavsiyeniz olur mu?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı