Merhaba arkadaşlar, bilginiz gibi Msi afterburner yazılımı ile oyun esnasında istediğimiz bir köşede FPS değeri ve ısı değeri görebiliyoruz fakat ben ayarları yapmama rağmen görünmüyor nerde hata yapıyor olabilirim ? Sizde aynı problem var mı ?
CS:GO'ya trusted mod özelliği geldi hocam, CS:GO'da göstermek istiyorsanız başlatma seçeneklerine -untrusted yazın. Güven faktörünüzü düşürür yalnız bilginiz olsun.
aynı şey benım basıma da geldı pc e format bile attım açıldıkdan sonra yanı pc hazır hale geldık den sonra cs go actım ilk geldı ekrana oyunu kapatıp tekrar actıgım da gıttı sonra Gpu tweark 2 mi ne iş te onu denedım o da olmadı hepsini sildim birdaha yükledim olmuyor abi kafayı yicem allah aşkına yardımcı olun
aynı şey benım basıma da geldı pc e format bile attım açıldıkdan sonra yanı pc hazır hale geldık den sonra cs go actım ilk geldı ekrana oyunu kapatıp tekrar actıgım da gıttı sonra Gpu tweark 2 mi ne iş te onu denedım o da olmadı hepsini sildim birdaha yükledim olmuyor abi kafayı yicem allah aşkına yardımcı olun