MSI Afterburner OSD Sorunu

Dark Might

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2016
Mesajlar
852
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
MSI Afterburner güncellendiğinden beri( şu anki sürüm 4.4.0) ayarlarında OSD'de göster seçeneği çıkmıyor. Yani ben oyundaki FPS ve sıcaklık değerlerini kontrol edemiyorum. Arızalıdır ya da eski sürümüdür belki diye kontrol ettim. Sildim, yükledim fakat yine fark eden bir şey olmadı. OSD'nin altında bulunan Logitech klavye LCD ekranında göster ve sistem tepsisinde göster seçenekleri duruyor fakat OSD bildiğiniz kaybolmuş. Şu an MSI Afterburner'ı kullanıp da ekrana sonuç yansıtabilen kişiler varsa yardım ederlerse sevinirim. Videolara baktığımda (bu sürüm ile ilgili) hepsinde OSD var diye gördüm. En azından benim baktıklarımda durum böyleydi.
 
Yazılımı tamamen kaldırıp kararlı sürümü indirin. Yazılımı kurarken Rivatuner Server Statistics yazılımının kurulumunun yapılması da gereklidir. RSS kurulumunu MSI Afterburner otomatik olarak yapacaktır. Sorduğunda reddetmemeniz yeterli.
 
Yazılımı tamamen kaldırıp kararlı sürümü indirin. Yazılımı kurarken RivaTuner server statistics yazılımının kurulumunun yapılması da gereklidir. Rss kurulumunu MSI Afterburner otomatik olarak yapacaktır. Sorduğunda reddetmemeniz yeterli.

Bende de aynı sorun vardı, dediğinizi yaptım oldu. Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı