MSI Afterburner zararlı mı?

Makaleler
5
Amacım overclock yapmak değil. Sadece Afterburner yüklemek istiyorum.
Oyun içinde sıcaklık değerlerine vs bakmak için yükleyeceğim.
Bu program, kendi kendine overclock yapar mı?
Yüzde birlik ve binde birlik FPS'yi nasıl görüntülerim?
OSD ayar kısmından ne yaptıysam da bunları görüntülemenin yolunu bulamadım.
Normal FPS'yi, sıcaklık değerlerini görüntüleyebiliyorum ama yüzde birlik Low ve binde birlik Low'u bir türlü görüntüleyemedim.

Yüklüyken kendi kendine overclock yapmaz. Kendiniz yaparsanız olur. Verilebilecek zararlardan MSI sorumlu değildir.

Zararlı değildir. Şöyle zararlı olabilir, fütürsuzca OC yapılırsa.

Amacım overclock yapmak değil. Sadece Afterburner yüklemek istiyorum. Oyun içinde sıcaklık değerlerine vs bakmak için yükleyeceğim.
Bu program, kendi kendine overclock yapar mı? Yüzde birlik ve binde birlik FPS'yi nasıl görüntülerim?
Normal FPS'yi, sıcaklık değerlerini görüntüleyebiliyorum ama yüzde birlik Low ve binde birlik Low'u bir türlü görüntüleyemedim.

Hayır zararlı değil. Kendi kendine de OC yapmaz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uygulama neden kendi kendine OC yapsın? OC yaparsanız sorumlusu sizsiniz. Zaten yüklerken bununla ilgili sözleşmeleri kabul ediyorsunuz.
OC için değil sadece oyun içi değerlere bakmak için yükleyen çok fazla kişi var.
Zaten MSI Afterburner değil de RivaTurner ile bakıyorsunuz.

Amacım overclock yapmak değil. Sadece Afterburner yüklemek istiyorum.
Oyun içinde sıcaklık değerlerine vs bakmak için yükleyeceğim.
Bu program, kendi kendine overclock yapar mı?
Yüzde birlik ve binde birlik FPS'yi nasıl görüntülerim?
Yeni bir şehir efsanesi doğdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı