MSI Afterburner'da GPU sıcaklığı yok

Hocam 1 sene sonra bana yardımcı oldunuz, teşekkürler. :)

Bende izleme sekmesinde GPU sıcaklığı ve kullanımı seçeneği çıkmıyordu. Genel ayarlar sekmesinde "Donanım izleme ve kontrolünü etkinleştir" seçeneğini kapatıp açtım, sorun düzeldi.
Hocam tekrar termal macun yenilemesi yaptım ama hala 90 derece üstü değerler görüyorum fotoğraflar ile birlikte paylaşıyorum.

Hocam tekrar termal macun yenilemesi yaptım ama hala 90 derece üstü değerler görüyorum fotoğraflar ile birlikte paylaşıyorum.

Yanlış konuya mesaj yazıldı.

1726759298837.png

bende de çıkmamıştı. Forumlarda araştırdım bulamadım. Sonra kendim kurcalarken listeyi sağ tıkladım. Reset order i tıkladım geldi.
Afterburner i açmadan önce RivaTuner Statistic programını çalıştığını garantilemek için elle çalıştırın. Çalışmıyor olması problem yaratabilir

Eki Görüntüle 2313815

Bende de çıkmamıştı. Forumlarda araştırdım bulamadım. Sonra kendim kurcalarken listeyi sağ tıkladım. Reset order i tıkladım geldi.
Afterburner'i açmadan önce RivaTuner statistic programını çalıştığını garantilemek için elle çalıştırın. Çalışmıyor olması problem yaratabilir.

İşe yaradı. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı