MSI Dragon Center'da GPU ve CPU sıcaklığı ''N/A'' olarak görünüyor

omrhntnrsvnn

Femtopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
1
MSI Dragon Center CPU ve GPU sıcaklığı N/A diyor silip tekrar yükledim, nasıl düzeltebilirim? Oyundayken GPU sıcaklığı gelmişti ama CPU sıcaklığı N/A gözüküyordu. Teşekkürler.
 

skrrtskrrt

Hectopat
Katılım
13 Mart 2016
Mesajlar
839
Çözümler
4
Yeni gelen güncelleme ile o sorun ortaya çıktı. (2.0.98 güncellemesi.)

Temiz kurulum bir süreliğine bunu çözüyor.

Denetim masasından MSİ SDK'yı silin. Windows ayarlarından da Dragon Center'ı silin. Daha sonra gizli dosyaları göster seçeneğini açın ve C'den Program Data klasörüne, oradan MSI klasörüne girin. İçinde Dragon Center veya One Dragon Center dosyası olacak. O dosyayı da silin. 3 adımı hallettikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Microsoft Store'dan tekrar Dragon Center'ı kurun. Kurulum tamamlandıktan sonra program reset atmanızı isteyecek. Yeniden bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Dragon Center için temiz kurulum yapmış oldunuz. Bunu yaptıktan sonra programın hiç bir ayarını değiştirmeyin. Ayar değiştirince bozuluyor.

Dragon Center için düzgün bir güncelleme gelmiyor. 2.0.75'den beri gelen her güncelleme sorunluydu. 2.1.0 ile düzeltirler umarım.
 

erenersan

Picopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
9
Bugün CPU bende de n/a görünüyor. Yeni güncellemeden diyorlar yabancı forumlarda. Oyunda harici GPU aktif olduğu için onun değerleri geliyor ama CPU yok.

Sürekli bir sıkıntı var Dragon Center'da. Afterburner da saçma sapan çalışıyor bende. Harici GPU sıcaklığı 4milyon derece görünüyor. 😅
 

AhmetOzgunn

Yoctopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
1
Bugün CPU bende de n/a görünüyor. Yeni güncellemeden diyorlar yabancı forumlarda. Oyunda harici GPU aktif olduğu için onun değerleri geliyor ama CPU yok.

Sürekli bir sıkıntı var Dragon Center'da. Afterburner da saçma sapan çalışıyor bende. Harici GPU sıcaklığı 4milyon derece görünüyor. 😅
Aynı sorun bugün bende de oluştu fan hzı ve CPU ve GPU sıcaklıkları görünmüyor. Ayrıca güncelleme gelen ürünlerde GF63 thin 10 SCSR görünmüyordu ama bana güncelleme geldi. Siz sorunu hallettiniz mi ? İşletim sistemim Freedos ben kurmuştum orjinal windows 10 pro 64 bit. Acaba işletim sistemim mi bozuldu bilmiyorum ama windowsa gelen yeni güncellemeyi yaptım sonra dragon centerada güncelleme geldi onuda güncelledim ilk gün herşey görünüyordu 2. Gün yani bugün bahsettiğim değerler görünmemeye başladı
MSI Dragon Center CPU ve GPU sıcaklığı N/A diyor silip tekrar yükledim, nasıl düzeltebilirim? Oyundayken GPU sıcaklığı gelmişti ama CPU sıcaklığı N/A gözüküyordu. Teşekkürler.
MSI Dragon Center CPU ve GPU sıcaklığı N/A diyor silip tekrar yükledim, nasıl düzeltebilirim? Oyundayken GPU sıcaklığı gelmişti ama CPU sıcaklığı N/A gözüküyordu. Teşekkürler.
Aynı sorun bugün bende de oluştu fan hzı ve CPU ve GPU sıcaklıkları görünmüyor. Ayrıca güncelleme gelen ürünlerde GF63 thin 10 SCSR görünmüyordu ama bana güncelleme geldi. Siz sorunu hallettiniz mi ? İşletim sistemim Freedos ben kurmuştum orjinal windows 10 pro 64 bit. Acaba işletim sistemim mi bozuldu bilmiyorum ama windowsa gelen yeni güncellemeyi yaptım sonra dragon centerada güncelleme geldi onuda güncelledim ilk gün herşey görünüyordu 2. Gün yani bugün bahsettiğim değerler görünmemeye başladı. Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum ama MSI sitesine girmek yada sürücüleri yüklemek için tıkladığınızda hiçbir ürün ve sürücü bilgisi görünmüyor acaba MSI serverlarında mı bir sorun var yoksa windowsa gelen yeni güncelleme mi sorunlu ? Siz düzelttiniz mi sorunu ?
 
Son düzenleme:

erenersan

Picopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
9
Aynı sorun bugün bende de oluştu fan hzı ve CPU ve GPU sıcaklıkları görünmüyor. Ayrıca güncelleme gelen ürünlerde GF63 thin 10 SCSR görünmüyordu ama bana güncelleme geldi. Siz sorunu hallettiniz mi ? İşletim sistemim Freedos ben kurmuştum orjinal windows 10 pro 64 bit. Acaba işletim sistemim mi bozuldu bilmiyorum ama windowsa gelen yeni güncellemeyi yaptım sonra dragon centerada güncelleme geldi onuda güncelledim ilk gün herşey görünüyordu 2. Gün yani bugün bahsettiğim değerler görünmemeye başladı. Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum ama MSI sitesine girmek yada sürücüleri yüklemek için tıkladığınızda hiçbir ürün ve sürücü bilgisi görünmüyor acaba MSI serverlarında mı bir sorun var yoksa windowsa gelen yeni güncelleme mi sorunlu ? Siz düzelttiniz mi sorunu ?

Bir ara düzelmişti. Bugün tekrar oldu CPU, GPU, Disk kullanımı %99 görünüyor, diğer bilgiler N/A yazıyor. Muhtemelen sistem kaynaklı bir problem var.
 
Yukarı