Evet görmüştüm ama ben doğru siteden yüklediğimi sanıyordum?MSI bu konuda uyardı, scam siteler çıkmış orijinal gibi görünen. Sadece "msi.com" üstünden yüklenmeli diye. Siz scam siteden yüklediniz muhtemelen, orijinal siteden kurdum ben ve uyarı vermiyor Defender.
Evet görmüştüm ama ben doğru siteden yüklediğimi sanıyordum?
Ben programı kendi sitesinden indirmeye çalışan biriyim ki ama şansım iyi gitmemiş olabilir ve tıpatıp aynı görünen zararlı bir siteden inmiş olabilirHocam Afterburner zaten ücretsiz bir program neden güvensiz yerden indirme ihtiyacı duydunuz ki? Kaspersky ve malwarebytes ile taratın geçiremezse format atarsınız. Tarama yaparken internet bağlantısını kesin.
Sen tam virüs taraması yaptın mı defenderdan hızlı taramayı seçince bulamıyorDoğru siteden yükleyince herhangi bir alert vermiyor.
Sen tam virüs taraması yaptın mı Defender'dan hızlı taramayı seçince bulamıyor.
Format atmayı düşünüyorum bu zamanda anti virüslere güvenemiyorum hitmanpro bile görmedi ne acayip birşey bu ya herkesin kötüledigi windows defender bile gördü ama o göremediEvet ,tam tarama yaptım.
Herkesin kötüledigi Windows Defender bile gördü ama o göremedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.