MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

@Radeon RX 5500M Hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz, hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Resimde beyaz kısımda yapışkan bir madde var ürün sıfır.

1621462351668.png


Bir de USB portlarından bir tanesinde flash bellek sürekli kopup bağlanıyor, farklı bir girişte sorunsuz çalışıyor, ama sorunlu USB portuna başka bir bellek veya mouse taktığımda, sıkıntısız çalışıyor. Kafam karıştı açıkçası BIOS'ta da aynı porttan aynı flash ile format atamamıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Radeon RX 5500M Hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz, hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Resimde beyaz kısımda yapışkan bir madde var ürün sıfır. ik632c0.jpg
Bir de USB portlarından bir tanesinde flash bellek sürekli kopup bağlanıyor,
Farklı bir girişte sorunsuz çalışıyor, ama sorunlu USB portuna başka bir bellek veya mouse taktığımda, sıkıntısız çalışıyor. Kafam karıştı açıkçası biosdada aynı porttan aynı flash ile format atamamıştım.

Hayır hocam yaşamadım. Dediğiniz durum anormal, kasa üretim hatalı olabilir. Servise başvurun bence.
 
@Ticex 3 tane Alpha 17 deneyimledim, hiçbirinde böyle bir sorun yoktu(Bütün usb portlarını eş zamanlı kullanırım) Kozmetik açıdan da hepsi sorunsuzdu. Servisle veya aldığınız yerle bi görüşün derim.
 
@ue666 @Radeon RX 5500M Satıcıyla görüştüm eğer ürün servisten onay aldıktan sonra stok sıkıntısı yaşanmaz ise değişim yapacağını iddia etti. Bizzat şirket sahibiyle görüştüm, fakat bana Hepsiburada üzerinden değil de, direkt servise gönderin zaman kaybı olur, dedi. Bize geldiğinde bizde servise yollayacağız dedi. Fakat ben kargoyla falan uğraşmak istemiyorum, Hepsiburada direkt kendisi alıp gönderiyor evimden yarın alacaklar ama iade olarak alacaklar çünkü değişim diye bir seçenek sunmuyorlar. Ben iade olarak göndersem değişim olarak iletebilir miyim acaba?
 
Hepsiburada alırsa direkt iade olarak kabul edebilir hocam, tam bilmiyorum ama bunun olması kuvvetle muhtemel. Bu olmasa da kendileri servise yollarlar, süreç uzayacaktır(Satıcısı Hepsiburada olmayan bir ürün için böyle bir olayı hiç duymadım). Ben servis raporu aldıktan sonra Hepsiburada üzerinden talep oluşturup(iade talebi) açıklama kısmına da değişim istediğimi not düşürüyordum. 3 kez bu olunca satıcı dördüncüye stok bitti dedi, o ara iade almışlar. 15000 TL bandındaydı. Bugün tekrar düşünce 12500 TL den aldım. Yaşadığım olaylar kısaca böyle. Ürünün satıcısı kim, elinde stok var mı bilmiyorum ama Hepsiburada alıp hadi bunu değiştirelim demez. Değişime servis karar verir. İade alınabilir bir ihtimal. Yine de arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.


Şahsen ben sorunlu gördüğüm(panelde ışık sızması) bir ürünü iade edip başkası kullansın istemedim. O yüzden sürekli servise gönderdim.
 
Şöyle hocam, aradım Hepsiburada müşteri hizmetlerini talep oluşturmuşsunuz dedi, dedim ben değişim istiyorum ama öyle bir seçenek yok, ne yapabilirim? Bekleyin dedi servise gidince onlar karar verir değişim, iade olduğuna sonra işlem yapılır tarzında bir şeyler söyledi. Beklemeli miyim ben şimdi dedim, evet dedi. Ama hiç güven vermedi, aşırı kararsız kaldım, öğrenciyim bir de bilgisayar 2. sınavlara yetişmesi lazım ne yapacağım bilmiyorum.
 
Hocam satıcısı kim, direkt Hepsiburada mı? Servise gidecekse eğer siz bilgilerinizi ve sorunları içeren bir not yazıp kutunun içine koyun yine de. Usb konusunda bilmiyorum, kasanın yanındaki şeyi kısa sürede çözerler(Tamir olacaksa eğer). Diğer türlü süreç kargoya, satıcıya, stok durumuna göre değişir. Benim değişim raporunu 3 laptop için ayrı ayrı 2 şer günde düzenlemişlerdi.
 
Yok hayır sepetist adında bir satıcı, yeni kurulmuş bir şirket muhtemelen. Aradığım şirket sahibi gayet ilgili ve bilgiliydi, özel numarasından aramıştım bulup. USB şu an gayet iyi çalışıyor. Anlam veremedim neye göre gidip geliyor. Gönderirsem şu an bir sıkıntı yok deyip geri gönderecekler. Ekranda ışık sızması rahatsız edecek seviyede değil ışık sızması mevcut demiştim. Sıkışmış piksel çıktı görselini paylaştım Hepsiburada'yla, ama o da kayboldu şanssızlık yaşıyorum resmen. Bilgisayar dalga geçiyor benimle.
 
Hocam kontrol amaçlı servise göndertin isterseniz. Değişim gerektirmeyen bir sıkıntısı yoksa halledip yollarlar. İçinize sinmezse yine de değişim talebinde bulunabilirsiniz. Şu an bende Hepsiburada dışında ürünün başka satıcısı yok. Stok durumundan dolayı sorun yaşamanızı istemem doğrusu. Stok durumunu doğrularsanız direkt değişim isteyin. Servise gönderirseniz usb gidip geliyor dersiniz, çalışmıyor dediğinizde kısa bi kontrol yaparlar çünkü. Hocam sıkışmış pikseller kullandıkça zamanla kaybolabilir. Sürekli o pikseli çalıştırmak, orada yüksek hızda görüntü akması bu sorunu çözebilir.
 

Geri
Yukarı