AGO
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik-Elektronik müh.
Dostum fotoda flash biraz eğri duruyor. Kalın kasası,yanındaki siyah usb uç ona baskı yapıyor olabilir. Tam oturmuyor olabilir yani..Beyaz madde için birşey diyemeyeceğim maalesef..Ben rastlamadım benimkinde..Işık sızması ne boyutta, mümkünse foto atabilir misin? Bu arada,windows kurduğun için,iade de olacak olsa,değişim de olacak olsa,servise gitmesi gerek. Hepsiburada öyle çalışıyor yani..Yok hayır sepetist adında bir satıcı, yeni kurulmuş bir şirket muhtemelen. Aradığım şirket sahibi gayet ilgili ve bilgiliydi, özel numarasından aramıştım bulup. USB şu an gayet iyi çalışıyor. Anlam veremedim neye göre gidip geliyor. Gönderirsem şu an bir sıkıntı yok deyip geri gönderecekler. Ekranda ışık sızması rahatsız edecek seviyede değil ışık sızması mevcut demiştim. Sıkışmış piksel çıktı görselini paylaştım Hepsiburada'yla, ama o da kayboldu şanssızlık yaşıyorum resmen. Bilgisayar dalga geçiyor benimle.
@ue666 dostum güzelim az ışık sızmalı notebook'u kaptırdınızHepsiburada alırsa direkt iade olarak kabul edebilir hocam, tam bilmiyorum ama bunun olması kuvvetle muhtemel. Bu olmasa da kendileri servise yollarlar, süreç uzayacaktır(Satıcısı Hepsiburada olmayan bir ürün için böyle bir olayı hiç duymadım). Ben servis raporu aldıktan sonra Hepsiburada üzerinden talep oluşturup(iade talebi) açıklama kısmına da değişim istediğimi not düşürüyordum. 3 kez bu olunca satıcı dördüncüye stok bitti dedi, o ara iade almışlar. 15000 TL bandındaydı. Bugün tekrar düşünce 12500 TL den aldım. Yaşadığım olaylar kısaca böyle. Ürünün satıcısı kim, elinde stok var mı bilmiyorum ama Hepsiburada alıp hadi bunu değiştirelim demez. Değişime servis karar verir. İade alınabilir bir ihtimal. Yine de arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
Şahsen ben sorunlu gördüğüm(panelde ışık sızması) bir ürünü iade edip başkası kullansın istemedim. O yüzden sürekli servise gönderdim.
Hocam globalden hemen onay mail'i gelmiş miydi 2 günde?Hocam satıcısı kim, direkt Hepsiburada mı? Servise gidecekse eğer siz bilgilerinizi ve sorunları içeren bir not yazıp kutunun içine koyun yine de. Usb konusunda bilmiyorum, kasanın yanındaki şeyi kısa sürede çözerler(Tamir olacaksa eğer). Diğer türlü süreç kargoya, satıcıya, stok durumuna göre değişir. Benim değişim raporunu 3 laptop için ayrı ayrı 2 şer günde düzenlemişlerdi.
Son düzenleme: