Son sürüm sürücüyü kullanıyorum, 21.6.2 olması gerek. Valorant'ta mapten mape değişmekle birlikte low ayarlarda 1080P'de 200 üzerinde. Control'de sadece ilk bölümü test ettim, DX12 Ultra'da 55-65 arasıydı sanırım. Bedava verildiği gün test ettim, sonrasında sildim. CS:GO'da 1280x1024'te low ayarlarda 200-250 FPS ortalama. CS'deki çözünürlük ayarı alışkanlıktan

ARK oynamayı denedim de maalesef RAM pek izin vermiyor, drop yiyorum. RAM aldıktan sonra Ultra'da paylaşırım değerleri. Yakın zamanda alacağım. Tabii termal macun değişimi de yapacağım, bunları yaparken işlemcim 90 derecelerde, ekran kartım 80 derecelerde takılıyor. Bunların dışında Rocket League oynuyorum. Genellikle 200 FPS üzerinde, 240'a kadar uzanıyor, 180'e kadar düşüyor. Rust'ta her şey full'de, yanlış hatırlamıyorsam 80 FPS üzeri, yine RAM yetersiz minimum 10 gerekiyor diyor

Deep Rock Galactic'te ortalama 120-150 arası.
Oyunlardaki FPS değerlerinden çok 3DMark Time Spy testi yapmak daha mantıklı, ekran kartı değerlerinizi karşılaştırabilirsiniz böylece. Ben AAA oyunlarda genelde RAM'den dolayı hafif veya ağır drop yiyorum. Üsttekiler muhtemelen artacaktır. En azından %1 ve %0.1 değerlerim normale döner ondan eminim.
Bu arada SAM desteği var mı MSI'da? Bende devre dışı ancak destekliyor gözüküyor. Gelecek BIOS güncellemesinde destek sağlayacaklarını düşünüyorum. Destekten ziyade AMD firmware üzerinden etkinleştirin diyor ancak BIOS'ta öyle bir seçenek yok. Muhtemelen default açık olarak gelir.