MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Yazdın mı bunun için adamlara. Tırtıklanma sorunu ne hocam tam olarak? Olmadı eski versiyonu kullan driverin bir

Cisimlerin etrafı tırtıklı oluyor, adamlara daha yazamadım çünkü fırsatım olmadı. Mail adresleri var mıdır? Driverla alakalıda değil, MSI driverı dahil tüm driverları denedim sonuç aynı.
 
Cisimlerin etrafı tırtıklı oluyor, adamlara daha yazamadım çünkü fırsatım olmadı. Mail adresleri var mıdır? Driverla alakalıda değil, MSI driverı dahil tüm driverları denedim sonuç aynı.

MSI'nin kendi sitesinden bahsediyorum. Ürünü kayıt ettirdiğimiz yere.
@Radeon RX 5500M Hangi oyunlarda yaşıyorsun? GTA'nın saf halinde ben de yaşıyorum, MSAA'yı x2 yapınca çözülüyor, mantıken çözülmesi de gerek :D Onun dışında herhangi bir oyunda yaşadığımı hatırlamıyorum.
Hocam GTA oynarken bilgisayar kaç derece oluyor. Fanlar ne alemde ?
 
Son düzenleme:
ETS, CS, RDR, Forza gibi oyunlarda. Bir GTA 5'te yaşamıyordum, bugün tekrar yükleyip bakayım hocam. Okul açıldı servise götürmeye vakit bulamıyorum derken illa götürtecek kendini...

@Radeon RX 5500M Hangi oyunlarda yaşıyorsun? GTA'nın saf halinde ben de yaşıyorum, MSAA'yı X2 yapınca çözülüyor, mantıken çözülmesi de gerek :D Onun dışında herhangi bir oyunda yaşadığımı hatırlamıyorum.
 
@Gokss Alpha değil de Dell G5 kullanıyorum hocam, yine de istersen paylaşayım. Fanı elle ayarlıyorum, sesi rahatsız etmeyecek şekilde yüksek devire çekiyorum, muhtemelen %60-70. Ekran kartı 70, işlemci de 70-75 civarları takılıyordu. Özellikle şu eylül ayında 60'lı derecelere sık sık düşüyor. İşlemcinin turbo boostu kapalı, açınca işlemci genelde 80'lerde takılıyor. Eğer fazlasıyla işlemci isteyen oyunsa 90'ı görüyor.

@Radeon RX 5500M CS, RDR2 ve Forza'da baktım hocam, temiz gözüküyor bende. RDR2 Favor quality, Forza ultra, CS de 1280*1024 düşük ayarlar. MSAA x2 muhtemelen.
 
Son düzenleme:
@Gokss Alpha değil de Dell G5 kullanıyorum hocam, yine de istersen paylaşayım. Fanı elle ayarlıyorum, ses rahatsız etmeyecek şekilde yüksek devire çekiyorum, muhtemelen %60-70. Ekran kartı 70, işlemci de 70-75 civarları takılıyordu. Özellikle şu eylül ayında 60'lı derecelere sık sık düşüyor. İşlemcinin Turbo Boost'u kapalı, açınca işlemci genelde 80'lerde takılıyor. Eğer fazlasıyla işlemci isteyen oyunsa 90'ı görüyor.

@Radeon RX 5500M CS, RDR2 ve Forza'da baktım hocam, temiz gözüküyor bende. RDR2 Favor quality, Forza Ultra, CS de 1280*1024 düşük ayarlar. MSAA X2 muhtemelen.

GTA 5 Online girdim hocam, grafikler rezalet. Sanırsınız GTX 750 ile oynuyorum, CPU zaten ayrı bir dert. AVG 96 derece. MSI'a göndereceğim bu hafta, eğer iade gibi imkanım olursa iade edip kurtulmayı düşünüyorum, yeter yahu nedir böyle? 12 bin verdiğim cihazın her yerinden sorun akacaksa neden aldım ben bunu.
 
@Radeon RX 5500M Bir süre turbo boost kapalı kullanın isterseniz. CS harici ahım şahım bir fark yaratmayacaktır. İşlemci sıcaklığı ne zamandır bu kadar yüksek? 9 ay sonraki haliyle ilk hali elbette aynı olamaz ancak bu kadar yükselmesi de çok normal gelmedi. Benim Dell G5'te 2 tane bakır ısı borusu var, ona rağmen turbo açıkken tutunabiliyor :D Alpha'nın soğutması daha iyi olmalı.
 
@Radeon RX 5500M Bir süre Turbo Boost kapalı kullanın isterseniz. CS harici ahım şahım bir fark yaratmayacaktır. İşlemci sıcaklığı ne zamandır bu kadar yüksek? 9 ay sonraki haliyle ilk hali elbette aynı olamaz ancak bu kadar yükselmesi de çok normal gelmedi. Benim Dell G5'te 2 tane bakır ısı borusu var, ona rağmen Turbo açıkken tutunabiliyor :D Alpha'nın soğutması daha iyi olmalı.

Hocam geçen aydan beri böyle, hem grafikler hem sıcaklık bozuldu. Daha mayıs ortasında GTA 5 Online oynarken 80i geçmeyen laptop haritanın aynı yerinde 100 derece görüyor. Eski soğutmasından çok memnundum zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı