Hocam ben o kadar anlamam bilgisayar testlerinden ya. Ama elimden geldiğince yazıcamKutu açılımı ve inceleme videosu benchmark ve ısınma testlerini bekliyoruz![]()
Dostum ben aldım. Ürün şu an kargoda.hocam nerden aldınız bilgiyi bayağı hevesin kırıldı,ne zaman gelicekmis bi bilgi var mı? ona göre bekleyelim
Bataryası nasıl hocam? Ben kaç watt vs. olması gerektiğini bilmiyorum da kaç saat gider sizce oyun oynarken veya internette takılırken? Pilleri Alpha 17 ile aynıysa diye soruyorum. Ve onda da %45 NTSC varmış sanırım, sizce çok sıkıntı mı? Daha önce deneyimlediniz mi acaba?Bir küçük boyunu (Alpha 15) 10.800'e aldım bende. F/p, batarya vesaire bakımından bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyorum.Hayırlısı artık
Aynen benimki de kargoda şuan dostum.Dostum ben aldım. Ürün şu an kargoda.
Bataryası nasıl hocam? Ben kaç Watt vs. olması gerektiğini bilmiyorum da kaç saat gider sizce oyun oynarken veya internette takılırken? Pilleri Alpha 17 ile aynıysa diye soruyorum.
Aynen benimki de kargoda şu an dostum.
Pazartesi akşama doğru aldım hocam, 1 saat falan önce de kargoya verildi.Hangi gün aldınız hocam hangi gün kargoya verildi?
İnşallah aras kargoya verilmemiştir![]()
İnşallah aras kargoya verilmemiştir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.