MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Ben siparişi dün akşam verdim 10800 den 15.6 versiyonu aldım siparişiniz alındı diyor hala hazırlama bile yok anlamadım. Sıcaklık konusunda umarım pişman etmez çünkü bu şasenin böyle sonuçlar vermemesi gerekiyor, bravo 1.86 kg ince ve 100-105 gördüm incelemelerde ondan almadım. Daha önce GF65 thin almıştım ışık sızması ısınma kamera calısmaması yüzünden iade ettim sağolsun msi servisi yardımcı oldu. Hepsiburadadan almıştım o laptopu ama ne alırsanız alın stok kontrol edin son 1-3 ürünler iade gelen kusurlu ürünler bundan %99 eminim. Umarım bu tarz sorunlarla karsılasmayız, beklemedeyim. İlerde 8 gb ram takviyesi yaparım bir sorun çıkmazsa. Ürün eline ulaşan arkadaşlar test yapsa iyi olur çünkü incelemedeki arkadaş adam akıllı incelememiş.

Alpha 15 veya 17 alan arkadaşlar, Windows 10 kurarken EFI bölümünü sildiniz mi? EFI'yi silince problem olur mu? Driver olarak Alpha 17 Alpha 15 modeli ile aynı mıdır?

Alpha 15 veya 17 alan arkadaşlar, Windows 10 kurarken EFI bölümünü sildiniz mi? EFI'yi silince problem olur mu? Driver olarak Alpha 17 Alpha 15 modeli ile aynı mıdır?
Hocam EFI dediğiniz ne? Disklerde ssdnin yanında bir bölüm daha görünüyordu onu mu kastediyosunuz?
Arkadaşlar laptop eline ulaşan konuyu bırakmasın bilgilendirmeye devam etsin size zahmet driver konusunda bilinmeyen konular var.
Hocam driver konusunda yaşadıklarımı aktardım ben bir kaç mesaj önce. İlk kez laptop kullandığım için çok alışık değilim ondan.
Core Temp uygulaması Dragon Center'dan genel olarak 5 derece fazla gösteriyor işlemci sıcaklığını. Sizce hangisine güvenmeliyim?
Ben yanlışlıkla sildim Dragon Center SteelSeries Engine ve AMD'nin Radeon Software yükledim başka yapmam gereken bir şey var mı?

Şey mermi can klavye de gözüküyordu ya o hangi uygulama ileydi bilginiz varsa anlatir misiniz.
Ben de şuanlık sadece onları yükledim. Dediğiniz özellik SteelSeries'in oyun modlarından biriyle alakalı olabilir henüz denemedim onları.

Hocam EFI dediğiniz ne? Disklerde ssdnin yanında bir bölüm daha görünüyordu onu mu kastediyosunuz?

Hocam driver konusunda yaşadıklarımı aktardım ben bir kaç mesaj önce. İlk kez laptop kullandığım için çok alışık değilim ondan.
Core Temp uygulaması Dragon Center'dan genel olarak 5 derece fazla gösteriyor işlemci sıcaklığını. Sizce hangisine güvenmeliyim?

Ben de şuanlık sadece onları yükledim. Dediğiniz özellik SteelSeries'in oyun modlarından biriyle alakalı olabilir henüz denemedim onları.
Dragon Center normalde doğru gösteren bir uygulama. Core temp uygulamasından CPU ya Dragon Center den GPU sıcaklığına bakmış olabilirsiniz yanıltmış olabilir.

Dragon Center normalde doğru gösteren bir uygulama. Core temp uygulamasından CPU ya Dragon Center den GPU sıcaklığına bakmış olabilirsiniz yanıltmış olabilir.
Hocam eş zamanlı takip ediyorum ikisinde de CPU'ya bakıyorum Core Temp istisnasız 5-6 derece fazla gösteriyor. Ve cihaz tamamen boştayken 45-60 arası, discord,opera + 1-2 ağır olmayan program açıkken 60-70 derece arasında(dragon centera bakarak söylüyorum). Bana bir tık fazla geldi ama emin değilim.

Hocam eş zamanlı takip ediyorum ikisinde de CPU'ya bakıyorum Core Temp istisnasız 5-6 derece fazla gösteriyor. Ve cihaz tamamen boştayken 45-60 arası, discord,opera + 1-2 ağır olmayan program açıkken 60-70 derece arasında(dragon centera bakarak söylüyorum). Bana bir tık fazla geldi ama emin değilim.
60-70 arası biraz fazla normalde ağır olmayan oyunlarda bile 75 i geçmesine ihtimal vermiyordum.
Normalde Alpha serisinde bilgisayarın alt tabanı resimdeki gibi olması gerekmiyor mu niye değişmişler acaba bir bildiği vardır mı diyelim?

Dosya Ekleri

• 656B4E2E-F878-46CB-BDE5-D71286909CCC.png
    656B4E2E-F878-46CB-BDE5-D71286909CCC.png
    311,9 KB · Görüntüleme: 93
60-70 arası biraz fazla normalde ağır olmayan oyunlarda bile 75 i geçmesine ihtimal vermiyordum.
Normalde Alpha serisinde bilgisayarın alt tabanı resimdeki gibi olması gerekmiyor mu niye değişmişler acaba bir bildiği vardır mı diyelim?
Ben de anlamadım, aynı şekilde fotoğraftaki gibi olmasını bekliyordum ama farklı geldi.
Acaba bu değişimden dolayı mı bekeldiğimizden fazla ısınıyor. Ama fanların yerleri değişmiş ve fanların üstüne havalandırma da koymuşlar ayriyeten. Yani bunun aslında tasarımın farklı olmasını nötrlemesi gerekiyo olabilir. Belki de sizinki daha az ısınır bakalım.
Bu arada hocam söylemeyi unuttum, rocket league belki pek zorlayacak bi oyun değil ama full ayarlarda 200 fpsin altını görmedim ve en fazla 77 dereceyi gördüm. Oyun oynadıkça fps-ısı değerlerini buraya yazmaya çalışırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı