MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hata verdikleri yüklüdür zaten sorun olmaz artık.

Evet hocam çok sağ olun, tüm driver hatalarıdır uygulamalardır hepsi çözüldü. Sadece touchpad sorunu var, çift parmak sayfa büyütme küçültme gibi işlevleri çalışmıyor önceki sayfalarda birinin daha bu problemleri yaşadığını okumuştum sadece ben değilim galiba.

Hocam touchpad de çift parmak özellikleri çalışmıyor sizde de aynı durum var mı?

GTA 5'i yüklemeye fırsat bulamadım hocam yüklediğimde hemen sonuçları yüklerim.

VGA driverları Windows kendisi kurmuş onları da hallettim, başka bir uygulama driver kalmadı inşallah alan herkes uzun süre kullanır.

Touchpadle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Varsa driverları kontrol etmeyi deneyin.

Hocam dün 1 kere yaşayıp umursamamıştım ama son 1 saatte 3 kere falan daha yaşadım korkmaya başladım. Masaüstüne bakarken aniden 1 saniyeliğine ekranın yarısı ya da çeyreği(her seferinde başka bir bölümü) beyazlaşıyor ya da siyahlaşıyor ve geri kayboluyor. Sizde oldu mu hiç? Ekran kartı driver'ını silip sizin attığınız dosyalardaki driver'ı yüklemeyi deneyeyim mi?

Hocam dün 1 kere yaşayıp umursamamıştım ama son 1 saatte 3 kere falan daha yaşadım korkmaya başladım. Masaüstüne bakarken aniden 1 saniyeliğine ekranın yarısı ya da çeyreği(her seferinde başka bir bölümü) beyazlaşıyor ya da siyahlaşıyor ve geri kayboluyor. Sizde oldu mu hiç? Ekran kartı driver'ını silip sizin attığınız dosyalardaki driver'ı yüklemeyi deneyeyim mi?
Şarj a takılı iken mi pildeyken mi hocam ?

şarja takılıyken hocam. dünden beri de şarjdan çıkarmadım. yukarıdaki mesajı yazdığımdan beri 2 kere oldu. çok sinir bozucu, umarım ciddi bir şey değildir ve çözülür.
Amd nin sitesindeki driver ı indirdim mavi ekran verdi ve driver güncelleştirmesini geri alana kadar dediğiniz sorunlara benzer şeyler yaşadım. (güncellemeyi geri alıp kapatıp açtım sorun şimdilik kalmadı)

Amd nin sitesindeki driver ı indirdim mavi ekran verdi ve driver güncelleştirmesini geri alana kadar dediğiniz sorunlara benzer şeyler yaşadım. (güncellemeyi geri alıp kapatıp açtım sorun şimdilik kalmadı)
anlamadım, mavi ekran verdikten sonra bilgisayarı açıp böyle sorunlar yaşamaya devam mı ettiniz?
çünkü bende şöyle oldu, mavi ekran verdikten sonra farklı bir driver'ı indirdim ve bi daha mavi ekran almadım, ama arada arada dediğim şeyler olmaya devam ediyor. onun dışında hiçbir sıkıntı yok ama.

Hocam dün 1 kere yaşayıp umursamamıştım ama son 1 saatte 3 kere falan daha yaşadım korkmaya başladım. Masaüstüne bakarken aniden 1 saniyeliğine ekranın yarısı ya da çeyreği(her seferinde başka bir bölümü) beyazlaşıyor ya da siyahlaşıyor ve geri kayboluyor. Sizde oldu mu hiç? Ekran kartı Driver'ını silip sizin attığınız dosyalardaki Driver'ı yüklemeyi deneyeyim mi?

Bende öyle bir problem yok hocam, touchpad dışında başka bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı