MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Laptopu alacak arkadaşlar düşünmeden alabilirler (Alpha 15 8gb) versiyonu kullanıyorum Cs go da 100-200 arası fps alıyorum 8 gb ram daha ekleyeceğim. Soğutma muazzam bundan önce GF65 denemiştim i5 ve 1660ti vardı işlemci 95 dereceyi görüyordu ve drop üstüne drop. Bu bilgisayarada cooler booster veya advanced(kendi ayarlarınızla) max göreceğiniz sıcaklık 65-70 derece. Rgb klavyesi, ekranı su gibi akıyor. Bilgisayarı ilk alanlardanım ve şuanki fiyatına göre çok ucuza aldım iyiki almışım dediğim bir bilgisayar. En son amd driverı kurulu şekilde aktarıyorum bunları diğer oyunları test ettikçe yazarım kafanızda fikir oluşur. İndirim görürseniz acımayın alın canavar gibi bilgisayar :)
 
Laptopu alacak arkadaşlar düşünmeden alabilirler (alpha 15 8gb) versiyonu kullanıyorum CS:GO'da 100-200 arası FPS alıyorum 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Soğutma muazzam bundan önce GF65 denemiştim i5 ve 1660 Ti vardı işlemci 95 dereceyi görüyordu ve drop üstüne drop. Bu bilgisayarada cooler booster veya Advanced(kendi ayarlarınızla) Max göreceğiniz sıcaklık 65-70 derece. RGB klavyesi, ekranı su gibi akıyor. Bilgisayarı ilk alanlardanım ve şu anki fiyatına göre çok ucuza aldım iyi ki almışım dediğim bir bilgisayar. En son AMD driverı kurulu şekilde aktarıyorum bunları diğer oyunları test ettikçe yazarım kafanızda fikir oluşur. İndirim görürseniz acımayın alın canavar gibi bilgisayar :)

Hocam sizin servis işi sonuçlandı mı?
 
Steelseries programını yüklemeden önceki klavye ışık sistemini nasıl tekrar kullanabilirim? Sırf kırmızıydı ve bastığım tuşlar beyaz olup yavaşça tekrar kırmızıya dönüyordu. Ama steelseries i yükledikten sonra bir daha geçiş sağlayamadım.
 
SteelSeries programını yüklemeden önceki klavye ışık sistemini nasıl tekrar kullanabilirim? Sırf kırmızıydı ve bastığım tuşlar beyaz olup yavaşça tekrar kırmızıya dönüyordu. Ama SteelSeries'i yükledikten sonra bir daha geçiş sağlayamadım.

SteelSeries Engine kullanmayı öğrenmeniz lazım hocam, YouTube'dan izleyebilirsiniz. Dediğiniz efekti kendim 10 dakikada yaptım kullanıyorum. Çok basit zaten yapımı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı