MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR vs Lenovo 82B100AATX

Hocam sırf ekran için iade edemem. Yani istesem adamlar almaz. APPLE.com.tr üzerinden APPLE almadım ki öyle canım sıkıldı deyip keyfi iade yapsın adamlar :D

Olurunu olmazını bilmiyorum ama MSI yetkili servisi ile görüşüp ekran değişimi mümkün mü onu öğrenicem. Eğer ekran değişimi mümkünse %72 NTSC %100 sRGB ekran taktırıcam. Tabi ekran fiyatı da önemli :)
Eğer ekran değişimi yapabilirsem 1-1.5 liraya var ya cihaz uçak olur uçak :)
Hocam takarlar bence. Veya siz temin edersiniz güvenilir bir yerde taktırırsınız.
Hocam ekranı ben taktırırsam garanti dışı kalır :(

Alpha 15 kullanıcısı olarak kesinlikle Lenovo diyorum, işlemci ve ekran kartına ve cihaz tasarımına lafım yok ama ekran çöp ( laptopu dünden beri kullanıyorum, çarşamba günü İncehesap'tan aldım dün sabah elime ulaştı )

MSI ekranı daha iyi mi? Sadece boyutu büyük onun dışında Lenovo ekranı görüntü kalitesi olarak çok daha iyi.

%45 NTSC kötü ama çöp denecek kadar değil hocam.

Hocam ben ASUS ROG STRIX G512LV-HN165 model cihazdan sonra öyle olduğunu düşünüyorum. Çöp belki ağır bir ifade oldu kimse kusuruma bakmasın :(

Hocam öyle desenize daha doğru olur. %72 NTSC ile %45 NTSC arasında evet bariz fark var ama konu sahibi %45 nstcden geçiyor. Bir fark hissetmez. Ben zaten %72 kullananın %45e düşmesini tavsiye etmiyorum.

Hocam tekrar Asus'dan neden devam etmemiştiniz özel değilse?
HN267 modeli Hepsiburada üzerinde satıştaydı ve onu alacaktım 12500'e ancak birkaç dakikayla stok kaçırdım ve 13500'e 1000 lira pahalı olarak Hepsiburada dışında satıcıdan almak istemedim. 12500'e alabilseydim o cihazı alacaktım, hatta @xbea kardeşimden çıkma HN267 8 GB RAM bile ayarlamıştım dual channel yapmak için. 10350 liraya bu cihazı bulmuşken 2000 lira ekran için verilmez dedim aldım ama o fark verilirmiş :(
HN267 modeli Hepsiburada üzerinde satıştaydı ve onu alacaktım 12500'e ancak birkaç dakikayla stok kaçırdım ve 13500'e 1000 lira pahalı olarak Hepsiburada dışında satıcıdan almak istemedim. 12500'e alabilseydim o cihazı alacaktım, hatta @xbea kardeşimden çıkma HN267 8 GB RAM bile ayarlamıştım dual channel yapmak için. 10350 liraya bu cihazı bulmuşken 2000 lira ekran için verilmez dedim aldım ama o fark verilirmiş :(
Bak şimdi MSI değiştirirse kaliteli ekran bile taktırmayı düşünüyorum ve büyük ihtimalle aynı paraya gelecek belkide 12500'lük Asus'u geçecek :D
Hocam öyle desenize daha doğru olur. %72 NTSC ile %45 NTSC arasında evet bariz fark var ama konu sahibi %45 nstcden geçiyor. Bir fark hissetmez. Ben zaten %72 kullananın %45e düşmesini tavsiye etmiyorum.
Hocam bilsen bilsen sen bilirsin, MSI ekran değişimi yapar mı bizim cihaza?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı