MSI Alpha 17 alınır mı?

Renkler canlımı peki.

Gayet canlı ve güzel ayrıca hoparlörünü çok beğendim bir laptop için çok kaliteli ve yüksek sesli driverlerı kurdum birkaç yazılım yükledim akşama oyunları kurarım yarın sıcaklık testlerine bakarım ondan önce işlemci stress testi yapacağım.
 
Son düzenleme:
Yani iadeyi teknik servisten mi isteyeyim anlamadım. Trendyol'daki 15 günü doldu zaten. Ya da teknik servisten ürün değişimi falan isteyebilir miyim? Hiç bilgim yok da o konularda.

Teknik servis bakıyor o işe hocam. Trendyol iade ettirmemek için elinden geleni yapıyor. Direkt servise başvurun.
 
Teknik servis bakıyor o işe hocam. Trendyol iade ettirmemek için elinden geleni yapıyor. Direkt servise başvurun.
Tamamdır hocam yukarıdaki yoruma da size de teşekkür ederim, dediğim gibi tekrar olursa teknik servise danisicam. Gelişmeleri yazarım buraya.
Evet, tekrar oldu. Hocam gerçekten çok garip. Pixelli ekranı gördükten sonra oyun donuyor, ama hala çalışıyor. Sol tık yaptığımda atak animasyonunun sesini falan duyabiliyorum ama görüntü donuk, alt tab atıp bilgisayarda açık olan oyun dışında her şeyi sıkıntısız kullanıyorum. Pazartesi arayacağım teknik servisi.
 
Son düzenleme:
Tamamdır hocam yukarıdaki yoruma da size de teşekkür ederim, dediğim gibi tekrar olursa teknik servise danışacağım. Gelişmeleri yazarım buraya.
Evet, tekrar oldu. Hocam gerçekten çok garip. Pixelli ekranı gördükten sonra oyun donuyor, ama hala çalışıyor. Sol tık yaptığımda atak animasyonunun sesini falan duyabiliyorum ama görüntü donuk, Alt Tab atıp bilgisayarda açık olan oyun dışında her şeyi sıkıntısız kullanıyorum. Pazartesi arayacağım teknik servisi.

Bizimle video paylaşabilir misiniz hocam.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı