MSI Alpha 17 vs MSI Bravo 15

Bütçe
12000

omerfarukaydin

Decapat
Daha fazla  

Bu iki laptop arasında kaldım arkadaşlar. Uzun süreli kullanacağım, 6 yıl kadar değiştirme imkanım olmaz. Malzeme kalitesi ve sistem olarak aralarındaki fiyat farkını vermeye değer mi, kronik bir sorunları var mıdır, bilen var mı? Bu fiyatlarda önereceğiniz bir laptop varsa incelemek isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alpha 15 kullanıyorum önceki konumda size dediğim gibi ve şimdilik bir problem yaşamadım 😊 ama bende şahsen diğer arkadaşların da fikirlerini duymak istedim. Bence Alpha 17 üzmez.

Alpha 17 demek istedin herhalde dostum. Bu laptopun alpha 17 den ne gibi eksileri vardır yani neden alpha 17 alırdın? Veya bu fiyatlara rtx 2060lı monster bakmalımıyım?
Alpha 15 kullanıyorum önceki konumda size dediğim gibi ve şimdilik bir problem yaşamadım 😊 ama bende şahsen diğer arkadaşların da fikirlerini duymak istedim. Bence Alpha 17 üzmez.
Birde bu alpha 17yi msin resmi sitesinde göremedim onların garantisi altındadır değilmi? Birde ne kadar garantileri oluyor bunların?

Alpha 17 demek istedin herhalde dostum. Bu laptopun alpha 17 den ne gibi eksileri vardır yani neden alpha 17 alırdın? Veya bu fiyatlara rtx 2060lı monster bakmalımıyım?
Ekranı küçük ve ekran kartı RX 5600M'e yakın sayılır. Avantajı hafif bilgisayar 1.86 Kg. Monster tavsiye etmiyorum. Bu seçenekler arasında düşünmeden Alpha 17 alırdım.

2 Sene garantilidir.
Ekranı küçük ve ekran kartı RX 5600M'e yakın sayılır. Avantajı hafif bilgisayar 1.86 Kg. Monster tavsiye etmiyorum. Bu seçenekler arasında düşünmeden Alpha 17 alırdım.
Alpha 17 almayı düşünüyorum ancak. Modeli hiç bi yerde bulamamam ve 5600m olması beni korkutuyor.
2 Sene garantilidir.
Dostlarım bi başlık daha açtım size zahmst bakarmısınız.

Son düzenleme:
Alpha 17 almayı düşünüyorum ancak. Modeli hiçbir yerde bulamamam ve 5600M olması beni korkutuyor.

Dostlarım bir başlık daha açtım size zahmst bakar mısınız?

RX5600M AMD'nin yeni mobil ekran kartlarında birisidir NVIDIA tarafında RTX 2060 ile kafa kafaya denk gelmektedir hatta bazı incelemelerde RTX 2070 Max Q modeli eşit olduğu durumlarda olmuş. Güçlü bir ekran kartı sizi hiç üzmez bir de içinde AMD yüksek performanslı AMD işlemci var uyumlu çalışacaklardır ve MSI marka laptop olduğu için soğutması iyi olacaktır. Bu modeli kesinlikle öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı