Çözüldü MSI anakart 1 uzun 2 kısa bip sesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muharrem taflan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım PC ekrana görüntü vermiyor, arkadaşın bilgisayardaki parçalarla sök tak yaparak sorunu bulmaya çalıştık ve benim bilgisayardaki RX580 ekran kartını çıkartıp onun GTX1060 ekran kartını taktık görüntü geldi sorunun benim ekran kartından olduğunu düşündük fakat benim ekran kartım onun kasasında çalıştı daha sonra buzzer bulduk anakarta taktım benim RX580'i takıp çalıştırdık buzzerdan 1 uzun 2 kısa bip sesi geldi ne yapmam gerekiyor her yolu deniyorum bir bilgisi olan var mı sorunu çözemiyoruz bütün parçalar çalışıyor şu an uyumluluk sorunu olabilir mi?

Anakart: MSI A320M-A Pro.
İşlemci: Ryzen 5 5500.
Ekran kartı: RX580 Gaming X 8 GB.
RAM: G.Skill ripsaw 8 GB 3200 MHz.
PSU: 500W 80+

Çözüm
Arkadaşlar sorunu serviste çözdüler işlemci söketinde hasar varmış o yuzden görüntü vermiyormus testleri yapıldı ancak ben anakartı aldığımda tekrar görüntü alamadım 1 uzun 2 kısa bip sesi verdi bayağı araştırdım yabancı forumlarda falan aynı hatayla karşılaşan biri ekran kartının BIOS'unu güncelle yazmış öyle yapınca sorunsuz çalıştı teşekkürler.
Arkadaşındaki PSU'yu da söküp kendi kasana takmayı dener misin? Daha sonra onun PSU ile senin ekran kartını dene bakalım sonuç değişecek mi?

Arkadaşındaki PSU'yu da söküp kendi kasana takmayı dener misin? Daha sonra onun PSU ile senin ekran kartını dene bakalım sonuç değişece.

Hocam dediğinizi yaptım sonuç aynı eski model çalışan başka ekran kartları da denedim sonuç değismedi. Sadece GTX1060 ekran kartiyla goruntu alabiliyorum şu anda problem nedir daha yeni servisten geldi anakart her şeyin testi yapıldı yazıyordu kağıtta.

Arkadaşlar sorunu serviste çözdüler işlemci söketinde hasar varmış o yuzden görüntü vermiyormus testleri yapıldı ancak ben anakartı aldığımda tekrar görüntü alamadım 1 uzun 2 kısa bip sesi verdi bayağı araştırdım yabancı forumlarda falan aynı hatayla karşılaşan biri ekran kartının BIOS'unu güncelle yazmış öyle yapınca sorunsuz çalıştı teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00