MSI anakart Steam cüzdan kodu

Evet onu şimdi farkettim. Veya stoklar bitene kadar ibaresi de var. Deneyin derim. Ben de 14 Kasım'da aldım.

10 Kasım diyor ama 14 Kasım'da aldım ben de. Stok varsa alabilirsiniz.

İnceleme yazıp MSI'a gönderdiniz mi?
İnceleme yazdım ama dahaden sisteme geçmedi vatan bilgisayar sayfasında. bir de nereye göndermem gerekiyor incelemeyi. Herhangi bir mail ya da benzeri bir adres bulamadım.

Evet onu şimdi farkettim. Veya stoklar bitene kadar ibaresi de var. Deneyin derim. Ben de 14 Kasım'da aldım.

10 Kasım diyor ama 14 Kasım'da aldım ben de. Stok varsa alabilirsiniz.

İnceleme yazıp MSI'a gönderdiniz mi?
Merhabalar, mobildeyim ve MSI sitesinden benim anakartımın olup olmadığını anlamadım. Rica etsem benim anakartımı da kontrol edebilir misiniz? MSI MPG Z390 Gaming Plus

@Nowitzer Msi B450 A Pro anakartımı kaydettim siteye fakat 25 puan dışında ödülü nereden alabilirim ve ne gibi ödül veriyorlar :) .
Monster Hunter World bitmediyse alabilirsiniz.

Gaming anakart kısmına basıp aşağı inin Monster Hunter World oyununu göreceksiniz.

@Nowitzer İncelemeyi nereden gönderebiliriz :) .
Buradan eyleme geç kısmından incelemenizi gönderebilirsiniz. Aldığınız yere yorum bırakıp, onaylandıktan sonra linkini MSI'a gönderin.

Sadece bu mağazalardan alımlarda geçerli ödül.

Screenshot_2019-11-24-11-56-26-972_com.android.chrome.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı