Oyun hediyesi bitmiş.
Evet mecburi fotoğrafını yüklemen gerekiyor.Arkadaşlar fatura mecburi mi fatura bende değil şuan?
Ben sadece ürün resmi yükledim herhangi bir fatura resmi istemedi tam olarak nasıl eklediniz faturayı?Evet mecburi fotoğrafını yüklemen gerekiyor.
Ürün resmini ürünü kaydettirirken mi yüklediniz çünkü fatura istenen yer orası.Ben sadece ürün resmi yükledim herhangi bir fatura resmi istemedi tam olarak nasıl eklediniz faturayı?
evet ürün resmini yükledim silip fatura resmi mi yükleyeyim?Ürün resmini ürünü kaydettirirken mi yüklediniz çünkü fatura istenen yer orası.
Silmeyin kabul olmazsa faturayı eklersiniz.Ben dün faturayı telefonun kamerasından fatura no'su okunacak şekilde gönderdim kabul etti 160 lira steam cüzdan kodu verdi bugün.evet ürün resmini yükledim silip fatura resmi mi yükleyeyim?
Ben göndereli 3 gün oldu hala steam kodları gelmedi fatura resmi ekleyip bi daha gönderirim.Silmeyin kabul olmazsa faturayı eklersiniz.Ben dün faturayı telefonun kamerasından fatura no'su okunacak şekilde gönderdim kabul etti 160 lira steam cüzdan kodu verdi bugün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.