MSI Armor GTX 1660 Ti ekran kartı oyuna girince cızırtı yapıyor

Oktay Topraklı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2400G'li Ryzen APU sistemime GTX 1660 Ti ekran kartı aldım. Ekran kartını bir süredir deniyorum ve şu an farkedip hemen yazmaya geldiğim bir detay; oyuna girince (açar açmaz) bir cızırtı olmaya başlıyor. Bu cızırtı çok kısık seviyede fakat var, ve oyunu alta attığımda ise bir tık daha cızırtı artıyor. Bu normal midir neden olur? Bir sorun mudur? Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Coil whine sorununa benziyor. Sizinle aynı model fakat RX 570 bir kartın videosunu atıyorum. Ses bu videodaki gibiyse coil whine sorunudur. Sesin rahatsız etmesi dışında bir sorun yaratmaz. Ses rahatsız eder diyorsanız değişim veya iade isteyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coil whine sorununa benziyor. Sizinle aynı model fakat RX 570 bir kartın videosunu atıyorum. Ses bu videodaki gibiyse coil whine sorunudur. Sesin rahatsız etmesi dışında bir sorun yaratmaz. Ses rahatsız eder diyorsanız değişim veya iade isteyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sanırım coil whine bu arkadaştaki kadar güçlü değil ama benzer bir ses ve normal mi bilmiyorum ama oyundan oyuna fark ediyor sesin seviyesi. Oyunu alta atınca yüksek seviyeye geliyor. İade etmek çok istemiyorum f/p bir ürün genel olarak ve 1816 tl ye almıştım. 3 yıl da garantisi var acaba şimdi birşey yapmasam ilerleyen zamanda servise coil whine için gönderip herhangi bir işlem ya da değişim olma ihtimalı olur mu? Birçok arkadaşın başına geliyormuş sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı