MSI Armor RX590 alınır mı?

MSI Armor alınır mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

eakn59

Hectopat
MSI Armor RX 590 8 GB Vatan'da 1300 lira şu an. Bu gece almayı düşünüyorum. Çok ısınıyor alma diyorlar bu kartı zorlamadan kullansam sorun olur mu? Ben daha çok Online oyunlarda kullanacağım sizce ısınma problemim olur mu? 70-80 dereceleri bulduğunu söylüyorlar bu dereceler nasıl problemler yaratır?
Kasam Casper Nirvana stok fanlı eğer yan kapak açık oynamam gerekirse de öyle kullanabilirim.

Aktif kullanan birine veya daha önce kullanmış birine rastlarım belki diye açtım konuyu
Haklısın ama aslında teknoloji biraz şans işi o yüzden biri gelip ''bende sıkıntı yok tam yükse 50 dereceyi geçmiyor'' yazsa bile bence bu konuda çoğunluğu dinleyip bu iki modelden uzak durmalısın.

RX 580 Armor modelini kullanmıştım. Ekran kartını Amazon.com üzerinden büyük bir indirim ile almıştım. Kart yazın 89 dereceleri görüyordu. 8. Ayında kart çöp oldu zaten. Benim kartın garantisi olmadığı için kaldı öyle. Ben Armor serisi önermiyorum, ROG Strix ve Sapphire soğutmaları iyi gözüküyor.

Aktif kullanan birine veya daha önce kullanmış birine rastlarım belki diye açtım konuyu
Vallahi hocam AMD GPU'larından uzak durmanı tavsiye ederim. Önceden Rx590 kullandım ve Wattman sorunlarıyla boğuşup durdum. En sonunda kartın arızalı olduğuna kanaat getirdiler ve değişim yerine para iadesi aldım. Yol yakınken geri dön.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı