Herkese merhabalar, birkaç gün önce BIOS ayarlarından MSI Fast Boot'u devreye sokmuştum. Bugün anakartı güncellemeye karar verdiğimde BIOS'a giremediğimi farkettim, yani DEL ve F12 tuşlarına abansamda giremiyorum, ekran hızlı geçiyor. Eski haline risksiz/zararsız nasıl dönebilirim acaba? Bilen biri konuyu aydınlatırsa çok mutlu olurum.
O bir sorun değil ki. Sıfırlayınca sana ayarları yap diyor. Konuda da F1 veya F2 basıyorum diyorsun ama birşey yapmadan çıkıyorsun. Böyle olmaz. Bilmediğin işlere giriyorsun ya tam öğren yada bilene götür. F1 basıp default edeceksin.
O bir sorun değil ki. Sıfırlayınca sana ayarları yap diyor. Konuda da F1 veya F2 basıyorum diyorsun ama birşey yapmadan çıkıyorsun. Böyle olmaz. Bilmediğin işlere giriyorsun ya tam öğren yada bilene götür. F1 basıp default edeceksin.
Oda ışığı kapalı değil sistemi yeni topladığımdan monitör ve ekran kartı alamamıştım o yüzden HD 530 ve 768P'lik televizyon ile idare ediyorum, TV'nin özelliği o bir şey olmadığında kararıyor. Tam ekran çekmeme gerek yok diğer taraflar hep sim siyah gözüken kısım sadece bu.