MSI B150 Gaming M3 BIOS Girememe Sorunu

Mehmet Can Arı

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, birkaç gün önce BIOS ayarlarından MSI Fast Boot'u devreye sokmuştum. Bugün anakartı güncellemeye karar verdiğimde BIOS'a giremediğimi farkettim, yani DEL ve F12 tuşlarına abansamda giremiyorum, ekran hızlı geçiyor. Eski haline risksiz/zararsız nasıl dönebilirim acaba? Bilen biri konuyu aydınlatırsa çok mutlu olurum.

Resimden ne anlatmak istiyorsun? Değerler yok onları mı gösteriyorsun? Bios'a girebildiğine göre default yap kaydet. Güncel değilse de güncelle.
BIOS'da başka bir şey yapamıyorum sadece bu ekran karşıma çıkıyor ardından mecburen bilgisayarı güç düğmesinden kapatmam gerekiyor.

O bir sorun değil ki. Sıfırlayınca sana ayarları yap diyor. Konuda da F1 veya F2 basıyorum diyorsun ama birşey yapmadan çıkıyorsun. Böyle olmaz. Bilmediğin işlere giriyorsun ya tam öğren yada bilene götür. F1 basıp default edeceksin.

O bir sorun değil ki. Sıfırlayınca sana ayarları yap diyor. Konuda da F1 veya F2 basıyorum diyorsun ama birşey yapmadan çıkıyorsun. Böyle olmaz. Bilmediğin işlere giriyorsun ya tam öğren yada bilene götür. F1 basıp default edeceksin.
F1'e bastıktan sonra ne yapmalıyım peki ? Bir şey fark etmiyor.

Tekrar yaptım şuan F1'e basınca aynı ekran geliyor tüm tuşlar ve fare etkisiz oluyor ne yapmam gerekir ?

Dosya Ekleri

• 20160908_160506.jpg
    20160908_160506.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 100
Oda ışığı niye kapalı oluyor hep? Tam ekrana hiç benzemiyor.
Oda ışığı kapalı değil sistemi yeni topladığımdan monitör ve ekran kartı alamamıştım o yüzden HD 530 ve 768P'lik televizyon ile idare ediyorum, TV'nin özelliği o bir şey olmadığında kararıyor. Tam ekran çekmeme gerek yok diğer taraflar hep sim siyah gözüken kısım sadece bu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı