MSI B350 Tomahawk Güç Gelmiyor

KARTAL

Megapat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Anakartın BIOS sürümü E7a34AMS. 1OM Ryzen 3000 serisi işlemciler için BETA BIOS, anakartı bir süre önce sattım. Daha sonra alan arkadaş anakarta ilk düğmeye basışta fanlar hareketlenip duruyormuş daha sonra güç gelmediğini açılmadığını belirtti, ben PSU'dan olabileceğini söyledim. En son çalıştıramadığı için bana geri yolladi, ben de kendi sisteminde Ryzen 1600 ile test ettiğimde gayet düzgün çalıştı, sormak istediğim şu alan kişinin kullandığı işlemci Ryzen 2600X bu BIOS sürümüyle uyumsuzluk varsa böyle bir durum olabilir mi? Geri yollamadan farklı bir sürüme mi güncellemeliyim danışmak istedim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 hafta önce buna benzer bir durum yaşadım ben de. Kasanın güç tuşuna bastığımda fanlar hareketlenip geri kapanıyordu sistem. Sorunun kaynağı kasa çıktı. Kısa devre varmış. Anakart kendini korumaya alıp kapatıyormuş. Bi sıkıntı olmadan hallettim şükür. Eğer kasa içinde çalıştırmayı denediyse buna benzer bir durum olabilir.

Selamlar aynı problemi bende yaşıyorum acaba çözüm buldunuz mu ? Bende hiç fanlar dönmeden anakarta elektrik gelip kesiliyor.Anakartı işlemciyi garantiye yolladım belki çalışmıyordur diye sorunsuz çıktılar psu ile ramimi önceki sistemimde kullanıyordum onlarıda bi bilgisayarcıda denettim sorunsuzlardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı