MSI B350 Tomahawk nasıldır?

3000mhz nin amd deki degeri 2933
aynı şekilde 3200ünde amd deki degeri 2999 olabilir mi acaba?

Sanmıyorum bir kere denk geldi 3200 MHz de çalıştı ama sonra açılmadı mecbur 2933 çektim.
Açılmadı derken boot etmeyip 5 kere gücü keserek biosu sıfırladı mı? Bende sürekli böyle oluyorda sizde de oldu mu diye merak ettim. Birde CL değerlerine ve Cpu soc voltajinda oynamalar yaptınız mı?

Dostum son BİOS'u indirdin mi? 7A34V17 sürümü.

Açılmadı derken boot etmeyip 5 kere gücü keserek biosu sıfırladı mı? Bende sürekli böyle oluyorda sizde de oldu mu diye merak ettim. Birde CL değerlerine ve Cpu soc voltajinda oynamalar yaptınız mı?
Hayır sadece XMP açtım masaüstü geldi test yaptım 1 saat tamam stabil dedim kapattım. Ertesi gün açıldı ama gücü kesiyordu sürekli BIOS pilini çıkardım 2933 çektim. İleri ki güncellemeleri bekleyeceğiz. Suç burda AMD'nin piyasayı alt üst eden efsane işlemciler ile dönüyorsun saçma sapan bir bellek uyumunu yapmıyorsun.

Valla en iyisi 8.ci nesil İnteli beklemek. Herkesin başı dertte Ryzende. Herkesin ömrü beklemekle geçiyor yok o gelcek güncellemeyle düzelir. Piyasaya çıkarıyon madem ne diye kullanıcıyı sıkıntılara sokuyon.

Bellek dışında hiçbir sıkıntı yok 2 aydır kullanıyorum. Intel kanımızı emiyordu senelerdir %10 artış ile devam ediyordu. Şunu da belirteyim 2933 ile 3200 arasında devasa fark yok.

Son BİOS'u yükledikten sonra sıcaklıklarda düşme oldu mu?

B350 Tomahawk' ta sadece ram yükseltmemi sıkıntılı. OC demi sıkıntı çekiyorsunuz yoksa 3000 MHz ram alıp o değerde mi kullanamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…