Çözüldü MSI B350M PRO-VD Plus anakart BIOS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FurkanAltun16

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
COLORFUL BATTLE-AX B850M-E WIFI V14 DDR5 7600MHz mATX Anakart, AMD Ryzen 5 7600, Lexar Ares White RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5, Sapphire RX 7600.
Meslek
videographer
Merhabalar bilgisayarım ile sorunum var hiçbir çözüm bulamadım. Anakartımın BIOS'unu güncelledikten sonra monitör, klavye ve mousum çalışmamaya başladı ama USB ile telefonu taktığım zaman telefonum şarj alıyor. BIOS pilini çıkardım taktım, RAM'leri çıkartıp tekrar taktım gene düzelmedi en son anakartı teknik servise (servicepoint) yolladım düzelttik dediler ve yolladılar geldiğinde hiçbir düzelme yoktu. Aynı işlemleri tekrar ettim gene düzelme yok. Bir arkadaşım BIOS sürümü ile işlemcin uyumlu değil dedi acaba bir ilgisi var mı?
MSI B350M PRO-VD Plus.
AMD Ryzen 5 1600.

Başıma hiç gelmedi inşallahta gelmez senin için üzüldüm Allah başka dert keder gam vermesin kral hallolur elbet.
Başıma hiç gelmedi inşallahta gelmez senin için üzüldüm Allah başka dert keder gam vermesin kral hallolur elbet.

Amin.
Çözüldü. 1600 işlemcim ile yeni BIOS uyumlu değilmiş 3. nesil işlemci taktığımda düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı