MSI B450 Mini ITX anakart alınır mı?

• Konuyu başlatan Itx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.004

Itx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aklımda MSI B450-I GAMING Plus anakart var, şu an 1K civarında... B450'lerin yeni seri AMD işlemcileri destekleyeceği de açıklandı. Sizce alınır mı yoksa önerebileceğiniz başka bir mini ITX anakart var mı?

Normal çünkü ASRock anakartlarını Teknobiyotik getiriyor.

MSI modelinin BIOS güncel modeli olmadığı için 3. nesil işlemci ile BIOS güncellemesi yapmadan kullanamazsınız ama 1. (AF olmayan) veya 2. nesil işlemci kullanacaksamız MSI daha mantıklı.
Benim asıl amacım 4000 serisi işlemcilerle kullanmak(eylül ekim gibi çıkacağı söyleniyor), şuan önerdiğiniz anakartla msi arasında 10tl fark var , hiçbirşey ifade etmiyor benim için ikisi de alınır. Aklımı çelen asrock , msi dan farklı olarak bluetooth ta içeriyor. Şimdi üstüne msi daha mantıklı diyorsunuz. (Çünkü 4000 serisi için ikisine de bios update yapmam gerekecek zaten) . Msi önermenizin sebebi kalite farkı mı? Eğer öyleyse bluetooth olup olmaması önemli değil benim için

MSI VRM bakımından daha iyi o yüzden dedim ama BIOS güncel gelmediği için 3. nesil işlemci ile uğraştırı.

Eğer 4. nesil ile sistem toplanacaksa B550 ITX bir anakart ile sistem kurun.
B550 daha türkiye ye gelmemiş. Gelse bile şöyle bir durum var, 4000 serisinin fiyatı bütçeme uymazsa mecbur 3000 serisi alıcam. Apu sistem toplamak istiyordum ancak b550 3. Nesil apu desteklemiyormuş. B550 alcağımı sanmıyorum. O zaman msi alıyorum, bios update halledilir.

B550 anakartlar zaten daha çıkmadı ve 4. nesil APU alınabilir. Fiyat olarak şu durumda AMD üzemez rakip marka iddialı geldi.
Msi anakartın kampanyası 4 saat içinde bitiyor, bütçem aşırı kısıtlı durumda (4k bütçe ile monitör dahil mini itx sistem kurmak baya hardcore) . Bu durumda hiçbir şey almayıp yeni anakartları beklememi öneriyorsunuz ancak bu sefer yeni anakartlar pahalı olursa?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı