MSI B450 Tomahawk Max için 2 TB SSD önerisi

Bütçe
4.000-5.500 TL

580011

Centipat
MSI B450 Tomahawk Max anakart kullanıcısıyım. 2TB SSD olarak ne önerebilirsiniz? Fiyat performans olarak uygun olmalı. Anakart özelliklerime göre PCI-e 3.0 desteklemektedir. PCI-e Gen 3x4 olmalı.

Bu sayfadan gerekli şekilde ayarladım fakat kullanımda olup bilgi paylaşabilen ve önerisi olanlar yardımcı olabilir mi sizce PCI-e gen 3x4, NVMe M.2 2TB olarak ne almalıyım? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Not: Bütçem 4.000-5.500 arası olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cüzdanının keyfine kalmış:

Bu kadar bütçen varsa direkt gen4 al, hem ileride satması daha kolay olur hem de anakartını yükseltirsen gen4 hızlarında da kullanabilirsin. P5 Plus iyidir 4500 TL.

Gen3 olsun dersen de 3300e KC2500 güzel hem de satıcısı Amazon.

Crucial p5 de olur 3400 Tl.

3.400 TL vermişken 300 TL daha koyup FireCuda 510 modelini tercih etmemek hele ki bu bütçede saçmalık.

300 lira fazla verip FireCuda 510 tercih etmemek saçmalık demek saçmalık.
Yanlış anlaşılmasın firecuda510 da alınabilir ama uçurum kadar bir farkı yok p5 ile. Tercih meselesi. Aynı fiyat olsalar bile birinden birini tercih eden saçmalık yapmış olmuyor

Cüzdanının keyfine kalmış:
Peki Gaming.gen.tr güvenilir mi? İlk defa duydum doğrusu. Fiyatlarda fena değil epey uygun diğer yerlere göre. Şüphelenmedim değil hani😀

Peki Gaming.gen.tr güvenilir mi? İlk defa duydum doğrusu. Fiyatlarda fena değil epey uygun diğer yerlere göre. Şüphelenmedim değil hani😀

Güvenilirdir hocam şu an indirimde olduğu için ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı