MSI B450 Tomahawk Max R5 5600X taktıktan sonra mavi ekran

Sistem bilgisi.
İşlemci R5 5600X.
Anakart MSI B450 Tomahawk Max.
RAM apacer RAM 3200 MHz 8 GB.
Ekran kartı GTX 1060.

------------------
Bugün işlemcim yeni geldi işlemcimi taktım.
Sonra güzel bir şekilde güncel BIOS'u BIOS flashback ile yükleme yaptım başarılı bir şekilde güncelledim ve bilgisayar açıldı sonra Valorant'ta girdim ve test etmek için Valorant'ı açtım.
Ölüm maçında 2 -3 kere dondu ve sonra mavi ekran verdi ve mavi ekrandan sonra reset atmadı ben Power tuşundan kapatıp açtım.

minidump dosyası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Er73748 hocam müsait iseniz bakabilir misiniz? Eğer bakamaz iseniz öğleden sonra bakayım.

Tabii ki. Hemen bakıyorum.
@West07 sorun AMD sürücüleri gibi duruyor. AMD sürücülerinizi güncelleyin lütfen.
Afterburner kaldırın.
USB portlarına bağlı ses aygıtı varsa şimdilik takmayın.
 
Tabii ki. Hemen bakıyorum.
@West07 sorun AMD sürücüleri gibi duruyor. AMD sürücülerinizi güncelleyin lütfen.
Afterburner kaldırın.
USB portlarına bağlı ses aygıtı varsa şimdilik takmayın.
AMD sürücülerin hemen hemen hepsi güncel geçende oyun oynarken direk mavi ekran vermeden reset attı hocam yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı günler
 
AMD sürücülerin hemen hemen hepsi güncel geçende oyun oynarken direk mavi ekran vermeden reset attı hocam yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı günler.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 20.11.2 sürümünü kurar mısınız? Ayrıca olay görüntüleyici raporu varsa atabilirsiniz. Yeni mavi ekran oldu mu?
 
Son düzenleme:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 20.11.2 sürümünü kurar mısınız? Ayrıca olay görüntülryici raporu varsa atabilirsiniz.
Yaptım onu da olay görüntüleyici de de kernal-power 41 hatası veriyor daha önce r5 2600 vardı onda'da aynı sorun vardı ekran kartını değişdim sorun hala vardı power Supply garantiye yolladım sorun yok dediler bı tek kaldı ana kart rami de test etim sorun yoktu ne yapacağımı şaşırdım
 
Yaptım onu da olay görüntüleyici de de kernal-Power 41 hatası veriyor daha önce R5 2600 vardı Onda'da aynı sorun vardı ekran kartını değişdim sorun hala vardı Power Supply garantiye yolladım sorun yok dediler bir tek kaldı anakart RAM'i de test etim sorun yoktu ne yapacağımı şaşırdım.

Tamamdır. Yeni mavi ekran olursa dosyaları paylaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.
 

Geri
Yukarı