550 TL civarı.Böyle bir model var mı bilmiyorum ama bazı sitelerde 2133 bazılarında 3200 yazıyor. İkisi de aynı ürün. Gigabyte yeni bir B450M S2H serisi çıkarmadıysa tabi. Anakart için bütçe ne kadar?
Çok sıkıntı olmaz derseniz MSI alacağım, OC ile uğraşmak istemiyorum.B450M S2H, OC ile 3600MHz'e kadar RAM desteği sunuyor. VRM soğutucusu var. MSI'a göre daha iyi bir anakart.
Çok sıkıntı olmaz derseniz MSI alacağım, OC ile uğraşmak istemiyorum.
Abi sitede OC ile diyor, ben uğraşmak istemiyorum diyorum. Ya ben derdimi anlatamadım ya anlayamıyorum kusura bakmayın.B450M S2H, 3600 MHz RAM desteği için OC şart mı?
Değerli forum okuyucuları iyi günler; Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) anakartı ( GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA ) 3600 MHz RAM'i destekler mi? Desteklemesi OC mu yapmak lazım? 🤔 Anakartın başlığında "3200MHz(OC)" yazıyor bunu ben şöyle...www.technopat.net
Ben de 3600 MHz gibi bir RAM'i bu anakarta önermeyecektim denildiği gibi. 3200 MHz de alabilirsiniz.
Abi sitede OC ile diyor, ben uğraşmak istemiyorum diyorum. Ya ben derdimi anlatamadım ya anlayamıyorum kusura bakmayın.
Tamamdır anladım, kusura bakmayın. Teşekkürler.Hayır gayet net. Attığım konuyu okudunuz mu? Özellikle Recep Baltaş'ın ne dediğini? Aldığınız her anakartta XMP ile OC yapıyorsunuz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.