MSI B450M-A PRO Max RGB desteği

Böyle bir model var mı bilmiyorum ama bazı sitelerde 2133 bazılarında 3200 yazıyor. İkisi de aynı ürün. Gigabyte yeni bir B450M S2H serisi çıkarmadıysa tabi. Anakart için bütçe ne kadar?
550 TL civarı.
B450M S2H, OC ile 3600MHz'e kadar RAM desteği sunuyor. VRM soğutucusu var. MSI'a göre daha iyi bir anakart.
Çok sıkıntı olmaz derseniz MSI alacağım, OC ile uğraşmak istemiyorum.

Artı -1 Eksi
Çok sıkıntı olmaz derseniz MSI alacağım, OC ile uğraşmak istemiyorum.

Ben de 3600 MHz gibi bir RAM'i bu anakarta önermeyecektim denildiği gibi.

Ben de 3600 MHz gibi bir RAM'i bu anakarta önermeyecektim denildiği gibi. 3200 MHz de alabilirsiniz.
Abi sitede OC ile diyor, ben uğraşmak istemiyorum diyorum. Ya ben derdimi anlatamadım ya anlayamıyorum kusura bakmayın.

Abi sitede OC ile diyor, ben uğraşmak istemiyorum diyorum. Ya ben derdimi anlatamadım ya anlayamıyorum kusura bakmayın.

Hayır gayet net. Attığım konuyu okudunuz mu? Özellikle Recep Baltaş'ın ne dediğini? Aldığınız her anakartta XMP ile OC yapıyorsunuz zaten. Sadece manuel olarak tüm değerlerle uğraşmak yerine gidip sadece profil seçip ramlerinizi hızlı bir şekilde kullanıyorsunuz.

MSI olan'ın Gigabyte'a göre eksikleri var. Bence sadece RAM OC avantajı var, belki de MSI olması bir de. BIOS vs. için. Ya bütçe arttırın, ya 3200 MHz RAM alın ya da Gigabyte seçin derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı