MSI B450M Bazooka V2 BIOS guncelleme sorunu

Arkadaşlar yeni BIOS sürümünü indirip USB belleğe attım yalnız BIOS içerisinde bulunan M-Flash kısmına gelip entere bastığımda PC kapandı, fanlar son devirde dönemeye başladı ve açılmadı. Güncellemeye dahi geçemedim.
Ve bilgisayar bir daha açılmıyor demeyin sakın.

Evet FAT32, daha önce formatta attım nu flash ile yeni daha, BIOS surumu atmadan önce FAT32 yaptım ama MSI anakartlar ikisini de görüyor diye biliyorum.
Bildiğim kadarı ile BIOS FAT32 olarak atılır fakat ilginç sizde sistem kendini resetliyor.

Yok resetlemiyor hiç açılmıyor. Pili soktum öyle açtım.
Zip dosyası çıkarıp içine attınız demi, direk indirdiğiniz Zip dosyasını içine atmadınız varsayıyorum.
Belleği FAT32 olarak formatlayın ve içine hiçbir şey yüklemeyin bir de böyle deneyin.

Zip dosyası çıkarıp içine attınız demi, direk indirdiğiniz Zip dosyasını içine atmadınız varsayıyorum.
Belleği FAT32 olarak formatlayın ve içine hiçbir şey yüklemeyin bir de böyle deneyin.
Tabi ki öyle yaptim. Neden böyle yapıyor anlamadım. Bu anakarttan soğudum.

Dosya Ekleri

• 15741851092474767366.jpg
    15741851092474767366.jpg
    968 KB · Görüntüleme: 80
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı