Arkadaşlar yeni BIOS sürümünü indirip USB belleğe attım yalnız BIOS içerisinde bulunan M-Flash kısmına gelip entere bastığımda PC kapandı, fanlar son devirde dönemeye başladı ve açılmadı. Güncellemeye dahi geçemedim.
Ve bilgisayar bir daha açılmıyor demeyin sakın.Arkadaşlar yeni BIOS sürümünü indirip USB belleğe attım yalnız BIOS içerisinde bulunan M-Flash kısmına gelip entere bastığımda PC kapandı, fanlar son devirde dönemeye başladı ve açılmadı. Güncellemeye dahi geçemedim.
Yok açtım. Sorun şu USB'ye BIOS yeni sürümünü atiyorum. M-Flash geliyorum tıkladıgımda ekran geliyor yes diyorum. Fanlar sadece son hızda dönüyor.Ve bilgisayar bir daha açılmıyor demeyin sakın.
Flash bellek formatı FAT32 demi?Yok açtım. Sorun şu USB'ye BIOS yeni sürümünü atiyorum. M-Flash geliyorum tıkladıgımda ekran geliyor yes diyorum. Fanlar sadece son hızda dönüyor.
Evet FAT32, daha önce formatta attım nu flash ile yeni daha, BIOS surumu atmadan önce FAT32 yaptım ama MSI anakartlar ikisini de görüyor diye biliyorum.Flash bellek formatı FAT32 demi?
Bildiğim kadarı ile BIOS FAT32 olarak atılır fakat ilginç sizde sistem kendini resetliyor.Evet FAT32, daha önce formatta attım nu flash ile yeni daha, BIOS surumu atmadan önce FAT32 yaptım ama MSI anakartlar ikisini de görüyor diye biliyorum.
Yok resetlemiyor hiç açılmıyor. Pili soktum öyle açtım.Bildiğim kadarı ile BIOS FAT32 olarak atılır fakat ilginç sizde sistem kendini resetliyor.
Zip dosyası çıkarıp içine attınız demi, direk indirdiğiniz Zip dosyasını içine atmadınız varsayıyorum.Yok resetlemiyor hiç açılmıyor. Pili soktum öyle açtım.
Tabi ki öyle yaptim. Neden böyle yapıyor anlamadım. Bu anakarttan soğudum.Zip dosyası çıkarıp içine attınız demi, direk indirdiğiniz Zip dosyasını içine atmadınız varsayıyorum.
Belleği FAT32 olarak formatlayın ve içine hiçbir şey yüklemeyin bir de böyle deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.