MSİ B450 MORTAR anakartımın BIOS'unu son sürüme güncelledim ama BIOS clıck 5 olarak gelmedi, light görünümde geldi.
Fan ayarlarımı BIOS clıck 5 üzerinden rahatça yapabiliyordum ama light sürümde varsa da ben bulamadım. Benim sorum şu; bu başka bir güncellemeyle bu hata ya da lıght görünüm değişecek mi, yoksa böyle kalacak mı? Kalacaksa eski sürüme tekrar dönmek istiyorum.
MSI'ın 16 MB BIOS çipli anakartlarında Ryzen 3000 serisi işlemciler için yeterli yeri yoktu. Onlar da destekleyebilmek için BIOS'u sadeleştirmek zorunda kaldı. BIOS güncellemesini geri alarak eski haline getirirsin ancak Ryzen 3000 işlemcileri takamazsın.
MSI'ın 16 MB BIOS çipli anakartlarında Ryzen 3000 serisi işlemciler için yeterli yeri yoktu. Onlar da destekleyebilmek için BIOS'u sadeleştirmek zorunda kaldı. BIOS güncellemesini geri alarak eski haline getirirsin ancak Ryzen 3000 işlemcileri takamazsın.