MSI B550M Pro anakartına geçilirse Arc A580 GPU'dan daha iyi performans alınabilir mi?

Kullandığım sisteme yeni bir ekran kartı aldım fakat sistemim eskisinden daha az FPS değeri veriyor.

Gigabyte B450M S2H anakart.
Ryzen 5 5600X.
GTX 1650.
16 GB DDR4 3200 MHz RAM.

Eski sistemim.

Buna Intel Arc A580 aldım ama 1650'den çok daha az FPS değeri veriyor. Araştırmalarıma göre re-size bar özelliğini açtığımızda daha verimli bir performans alıyormuşuz. Bende "disable" olmuyor, "Auto" oluyor ama bana FPS ve performans düşüşü yaşatıyor.

Anakart olarak MSI B550M Pro anakartına geçtiğimde daha verimli bir performans alabilir miyim? Bilgisi olan, aynı sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım sisteme yeni bir ekran kartı aldım fakat sistemim eskisinden daha az FPS değeri veriyor.

Gigabyte B450M S2H anakart.
Ryzen 5 5600X.
GTX 1650.
16 GB DDR4 3200 MHz RAM.

Eski sistemim.

Buna Intel Arc A580 aldım ama 1650'den çok daha az FPS değeri veriyor. Araştırmalarıma göre re-size bar özelliğini açtığımızda daha verimli bir performans alıyormuşuz. Bende "disable" olmuyor, "Auto" oluyor ama bana FPS ve performans düşüşü yaşatıyor.

Anakart olarak MSI B550M Pro anakartına geçtiğimde daha verimli bir performans alabilir miyim? Bilgisi olan, aynı sorunu yaşayan var mı?

Re-size bar ayarı Intel Arc kartlar için çok önemli. B550M Pro anakartı sisteminiz için güzel bir upgrade olur hem. PCI-e4.0 arayüzünü de kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı