MSI Center indirdikten sonra bilgisayar yavaşladı

Odidy

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6500 XT
Anakart
PRO H610M-E DDR4 (MS-7D48)
İşlemci
Model 12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F
Bilgisayarı kullanırken bir anda MSI Center indirmek için izin istedi bende izin verdim sonra bir sürü şey indirtti bana bakınca da mantıklı şeyler gibi ama bir anda yavaşlama oldu PC de indirdikten beri, bilgisayarı 8 aydır kullanıyorum durduk yere karşıma çıktı. Bilen biri varsa silmeli miyim yoksa düzelir mi? (PC canavar gibi bir şey bayağı iyi bu yavaşlama akıl alır gibi değil yani)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kullanırken bir anda MSI Center indirmek için izin istedi bende izin verdim sonra bir sürü şey indirtti bana bakınca da mantıklı şeyler gibi ama bir anda yavaşlama oldu PC de indirdikten beri, bilgisayarı 8 aydır kullanıyorum durduk yere karşıma çıktı. Bilen biri varsa silmeli miyim yoksa düzelir mi? (PC canavar gibi bir şey bayağı iyi bu yavaşlama akıl alır gibi değil yani)

Sadece MSI Center indirmesi lazım normal değil Kaspersky taratın veya Malwarebytes taratın sorun çıkarsa format atmanız gerekebilir

Abi valla İşte kurdum msi center ı bana ''NVIDIA Physx(Legacy)'' ''Msi Companion'' ''MSI Center SDK'' ''Intel Yönetim Motoru bileşenleri'' ''Intel Seri GÇ'' ''CPUID CPU-Z MSI 2.03'' ''AIDA64 EXTREME v6.85'' İndirtti Birde Overflow programı kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir mi?

Abi valla İşte kurdum msi center ı bana ''NVIDIA Physx(Legacy)'' ''Msi Companion'' ''MSI Center SDK'' ''Intel Yönetim Motoru bileşenleri'' ''Intel Seri GÇ'' ''CPUID CPU-Z MSI 2.03'' ''AIDA64 EXTREME v6.85'' İndirtti Birde Overflow programı kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir mi?
+ Birde MSİ Center açılınca gaming oturumu falan yazdı bende oyun oynadıgım için Gaming seçtim onun içinde baya bir indirme yaptırdı

Abi valla sizi bekleyemedim çünkü Valorantta 500 600 fps pc valorantta 100 fps zor verdi gittim sildim ne varsa şuan fıstık gibi ilgilendigin için sağol.

Son düzenleme:
Abi vallahi İşte kurdum MSI Center'ı bana "NVIDIA PhysX(Legacy)" "MSI Companion" "MSI Center SDK" "Intel Yönetim Motoru bileşenleri" "Intel Seri GÇ" "CPUID CPU-Z MSI 2.03" "AIDA64 Extreme v6.85" İndirtti bir de Overflow programı kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir mi?

+ Bir de MSI Center açılınca Gaming oturumu falan yazdı bende oyun oynadıgım için Gaming seçtim onun içinde bayağı bir indirme yaptırdı

Abi vallahi sizi bekleyemedim çünkü Valorant'ta 500 600 FPS PC Valorant'ta 100 FPS zor verdi gittim sildim ne varsa şu an fıstık gibi ilgilendigin için sağ ol.

Dosyaları VirusTotal bu siteye gir inen programları içine at sorun çıkarsa SS atarsın

+ Birde MSİ Center açılınca gaming oturumu falan yazdı bende oyun oynadıgım için Gaming seçtim onun içinde baya bir indirme yaptırdı

Abi valla sizi bekleyemedim çünkü Valorantta 500 600 fps pc valorantta 100 fps zor verdi gittim sildim ne varsa şuan fıstık gibi ilgilendigin için sağol.
Rica ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı